ŠIPKA OTKRIO ISTINU O GLAVNOM SVEDOKU U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Ovaj detalj može da pobije CEO SLUČAJ
Ovaj detalj može da pobije CEO SLUČAJ, Foto: Filip Plavčić, Nebojša Mandić, Privatna arhiva

ubijena je pre 3 godine

ŠIPKA OTKRIO ISTINU O GLAVNOM SVEDOKU U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Ovaj detalj može da pobije CEO SLUČAJ

Ko se još bavi ozbiljno ovim ubistvom?

Objavljeno:

"Između dva žbuna na nasipu, u 17.10 sati, video sam muškarca i ženu da se spuštaju niz nasip", rekao je jednom prilikom tužilaštvu biciklista koji je, po svemu sudeći, ključni svedok u slučaju ubijene pevačice iz Borče.

On je navodno bio u neposrednoj blizini ubistva pevačice samo nekoliko minuta pre nego što je ona brutalno ubijena.

Iskaz ovog svedoka, od velikog je značaja, s obzirom na to da je precizno opisao kretanje muškarca i žene koje je video na nasipu, a za koje se sumnja da su u pitanju supružnici Jelena i Zoran, upravo zbog vremena kada je on prolazio pored nasipa.

- U naznačeno vreme video sam muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip. Muškarac je na sebi imao tamnije maskirne pantalone, dvobojne, zeleno-crne, a gore je imao crnu jaknu srednje dužine. On je bio okrenut licem prema meni prilikom spuštanja na nasip. Iza njega je išla ženska osoba, ona je silazila s boka. Pošto sam ponovo pogledao ka ove dve osobe, ja sam primetio da ženska osoba ima tamniju kosu do pola plećke - rekao je svedok i objasnio da je u tom trenutku nosio naočare te da mu je izgledalo zbog presijavanja da ona nosi svetlosivu trenerku i gornji deo boje kajsije.

Jedine sporne detalje u svedočenju ovog svedoka ipak vidi Nenad Šipka, forenzičar koji radi na istraživanju ovog zločina.

foto: Printscreen Youtube

- Interesantno je da je svedok na crnokosoj ženi na nasipu video garderobu koju Jelena nije imala na sebi kada je pronađena... Umesto donjeg dela trenerke sive boje, Jelena je imala crnu trenerku... umesto gornjeg dela boje kajsije, svetlo plavi gornji deo...

Pa, koga je svedok, u stvari i video?... Kada su svedoku pokazali fotografije Zorana i Jelene, nije ih prepoznao... I to je glavni svedok tužilaštva na kome počiva optužnica... I, pored blata, glavni dokaz da je na nasipu Zoran ubio Jelenu...

Za kraj - interesuje me kako će Više javno tužilaštvo u Beogradu objasniti činjenicu da se Jelenin telefon kretao još 130 metara prema rampi smetlište, a Jelena pod pravim uglom, iza Zorana, ka kanalu?...

Ma nije ni bitno... ko se još bavi ozbiljno ovim ubistvom? Osim mene i CFI doo Novi Sad... - napisao je on i dodao da u prilogu ove objave dodaje deo optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.