PRVE FOTOGRAFIJE BAKA COKE IZ BOLNICE! Ubila je investitora, SAD U POSTELJI LEŽI SA NANOGICOM! (FOTO)
Baka Coka, Foto: Espreso.co.rs, Kurir

NIJE JOJ DOBRO!

PRVE FOTOGRAFIJE BAKA COKE IZ BOLNICE! Ubila je investitora, SAD U POSTELJI LEŽI SA NANOGICOM! (FOTO)

Stojanka Stojanović Coka je 2. septembra 2018. godine ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari

Objavljeno: 16:19h
Suzana Trajković

Stojanka Coka Stojanović, koja se od septembra nalazi u pritvoru zbog ubistva građevinskog investitora Zorana Trifunovića, u vrlo je lošem zdravstvenom stanju.

Navodno, ona je vrlo loše psihički, i o ubistvu koje je počinila uopšte ne govori jer ga se ne seća, preneli su mediji.

Coka se trenutno nalazi u Gradskoj bolnici na Zvezdari gde je smeštena nakon što je pala i povredila kuk, zbog čega je morala na operaciju.

Stojanka u bolnici leži sa nanogicom, a ovo su njene prve ekskluzivne fotografije iz bolnice.

Pogledajte kako ona izgleda sada:

1 / 4 Foto: Espreso.co.rs

Podsetimo, Stojanka Stojanović Coka je 2. septembra 2018. godine ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari.

U oktobru mesecu ove godine posle godinu dana iza rešetaka puštena je u kućni pritvor i stavljena joj je nanogica.

Kamere su sve snimile

Inače, na snimku koji je šokirao Srbiju vidi se kako Stojanka, sa kačketom na glavi i cegerom u ruci, ide u susret investitoru. Kada su prišli jedno drugom, Stojanka je gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala mu u vrat. Kada je pao, pucala mu je u stomak, a zatim prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i mirno odšetala kući.

- Pošto je kao profesionalac overila žrtvu nasred ulice, Coka se hladnokrvno vratila kući, našminkala se, doterala i zaspala. Tako je dočekala policiju - podseća sagovornik.

Posle hapšenja Coke, njen sin Marko Stojanović izjavio je da je ona godinama bila u sukobu s investitorom. Tvrdio je da je Trifunović prisiljavao Coku da mu proda plac i svoju kuću, jer je na tom mestu hteo da gradi. On je branio majku navodeći da je prijavljivala Trifunovića policiji zbog pretnji i ugrožavanja sigurnosti, ali da niko nije blagovremeno reagovao.

foto: Printscreen

Građevinski investitor Zoran Trifunović imao je veoma "bogatu" biografiju i bio je dobro poznat policiji, tužilaštvu i sudu. Njemu je samo jagodinski sud izrekao čak devet presuda za razna krivična dela, dok je u Beogradu protiv njega bilo pokrenuto desetak postupaka. Prvi put je osuđen sredinom devedesetih godina, a nakon toga su jedna za drugom usledile nove sudske odluke.

Osuđen je 2013. za nanošenje lakih telesnih povreda i teškog dela protiv sigurnosti, odnosno obezbeđenja gradilišta. Međutim, sve izrečene sankcije su bile uslovne kazne zatvora, od jedne do dve godine zatvora, ili novčane kazne u iznosu od 20.000 do 200.000 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.