TOCILO JE BIO ŠEF KRIMI GRUPE, PAO JE 77 KG HEROINA! Jedna njegova žrtva probala DA GA UBIJE, više nije MOGAO
Mladen Novaković, Foto: MUP Srbije

ODUVEK U POSLU S DROGOM

TOCILO JE BIO ŠEF KRIMI GRUPE, PAO JE 77 KG HEROINA! Jedna njegova žrtva probala DA GA UBIJE, više nije MOGAO

Osuđen je na četiri i po godine zatvora, ali je pušten na slobodu do pravosnažnosti presude

Objavljeno:

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je juče u policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina!

Mladen Novaković je u novembru 2008. uhapšen zbog zelenašenja, nakon što je jedna njegova žrtva pokušala da se ubije jer više nije mogla da mu daje novac koji je on zahtevao.

Osuđen je na četiri i po godine zatvora, ali je pušten na slobodu do pravosnažnosti presude.

U oktobru 2010. ponovo je uhapšen, a policija ga je teretila da je organizator osmočlane bande koja je pljačkala benzinske pumpe, menjačnice, zlatare, ali i transport novca „FTO sistema”.

I tada se verovalo da Novaković “radi i sa drogom”, ali nije bilo dokaza koji bi potvrdili te sumnje. Sud ga je pustio iz pritvora, iako je čekao pravosnažnost presude za zelenašenje, da bi on na slobodi razgranao narko-mrežu u šumadijskim gradovima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija MUP nastavak sjajnih rezultata i beskompromisne borbe protiv trgovine narkoticima.

- Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila - izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.