SRPSKA POLICIJA JE ZAPLENILA ČAK 77 KILOGRAMA ČISTOG HEROINA! Uhapšena 3 muškarca,  vrednost droge je MILIONSKA
Zaplena heroina, ilustracija, Foto: Mup RS

AKCIJA POLICIJE

SRPSKA POLICIJA JE ZAPLENILA ČAK 77 KILOGRAMA ČISTOG HEROINA! Uhapšena 3 muškarca, vrednost droge je MILIONSKA

Policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila

Objavljeno: 15:33h

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića danas je izdao saopštenje o rekordnoj zapleni heroina i sjajnoj akciji policije.

„Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlje.

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila.

- Moram da napomenem da ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina.

Želim da se zahvalim svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a pre svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi. Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika.“

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.