Ovo što mi rade je jezivo, ne bih to poželeo ni najgorem neprijatelju!

muka mu je od svega

Ovo što mi rade je jezivo, ne bih to poželeo ni najgorem neprijatelju!

Muž ubijene zvezde Granda prolazi kroz pakao poslednjih dana: Bog neka oprosti svima koji upiru prst u mene tvrdeći da sam ubica
Objavljeno: 16:26h

Život Zorana Marjanovića u poslednjih nekoliko nedelja pretvorio se u pakao. Deo medija upire prstom u njega tvrdeći da je upravo on ubio svoju suprugu, zvezdu Granda Jelenu Krsmanović.

Zbog svega toga Marjanović tvrdi da živi u agoniji. Mala Jana i dalje ne zna da joj je mama ubijena, stalno je pominje, misli da je živa! - Ne izlazimo često, jer je ispred kuće mnogo novinara i fotoreportera. Samo nas slikaju, čim nas vide da izlazimo iz kuće. Svaki naš korak protumače kako oni žele, pa ne izlazimo kako ne bi objavljivali laži o nama. Izveo sam Janu u igraonicu. Poludeće dete u kući ceo dan. Ovo ne bih poželeo ni neprijatelju - priznaje on, pa nastavlja: Auto muža ubijene zvezde Granda snimljen u punom gasu na dan Jeleninog ubistva! - Oni koji bi trebalo prvi da traže od boga da okaje njihove grehe, ti su prvi našli da sude. Neka bog oprosti svima koji upiru prst u mene.
I Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, optužuje novinare za ono što se dešava njihovoj porodici. Jelenu ubio njen dever? Sledi hapšenje, prikupljeni svi dokazi? - Verujem policiji, ali zameram medijima što nas svakodnevno opsedaju. Neka ide vama na dušu što od naše nesreće pravite rijaliti. Dete je ostalo bez jednog roditelja, da li treba da izgubi i drugog? Prvo ćemo tužiti Vendi kada se sve ovo završi, a zatim sve ostale. Mi smo normalna porodica, a od naše nesreće se pravi rijaliti. Sve što znamo saznajemo isključivo iz medija - rekao je Vladimir Marjanović. Na pitanje novinara da li ih policija obaveštava kako napreduje istraga, rekao je da im ništa ne govore: Misteriozni čovek sa štapom progovorio: Bio sam na nasipu gde je Jelena ubijena! - Policija odlično radi svoj posao. Čuo sam da najbolji inspektori rade na ovom slučaju i uzdamo se u njihovu istragu. Sve što saznamo je isključivo iz medija.
Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Konačno, Zlatko Đorđević, koji je sa suprugom Nadom Topčagić bio bliski prijatelj pokojne pevačice, potvrdio je takođe da se život porodice Marjanović pretvorio u agoniju posle Jeleninog ubistva. Otkriven ubica Jelene Krsmanović? Vučić najavio hapšenje u roku od dva dana! - Nada i ja smo pre dva dana bili kod Marjanovića. Oni su ljudi u totalnom haosu. Ne mogu normalno da žive ni da se kreću od novinara i fotoreportera. Osećaju se loše zbog velikog medijskog pritiska. Zoran ne može ni da izađe u svoje dvorište cigaretu da zapali, niti da ode u prodavnicu. Kada je prvi put odveo dete u igraonicu, pisali su da je pobegao. Stvarno im je teško. Svi su u agoniji i čekaju da se konačno nađe krivac za Jelenino ubistvo. Samo im je to važno u ovom momentu - započinje priču Zlatko.
Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
- Jelenina mama je zanemela. Ne priča o Jeleni, ne priča ništa. Oseća se užasno. Ide joj na grob svakog dana, baš joj je teško. Žena je pravo sa onkologije otišla na ćerkinu sahranu. Čudim se kako je uopšte preživela taj šok kada je saznala da su joj ubili ćerku. Jelena joj je svakog dana donosila hranu u bolnicu i bila joj je glavni oslonac u životu - rekao je Zlatko i otkrio da mala Jana ne zna šta se zapravo desilo sa njenom mamom. Majka ubijene Jelene zna ko je ubica? Čekam da bude uhapšen, pa ću progovoriti! - Jana ne zna da joj je mama ubijena, to se ne pominje. Ona misli da joj je mama nestala. Ne pominjemo Jelenu uopšte pred Janom. Svi se sa njom igramo, animiramo je i trudimo se da joj tako skrenemo misli. Mnogo su bile vezane. Dete je malo, naravno da joj Jeca mnogo fali - kaže Zlatko. (Espreso.co.rs / Izvor: Alo / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.