OVO JE TOALET STRAVE U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Ovde je MANIJAK pokušao da SILUJE UČENICU!
Pretio joj da će se vratiti sutra da završi započeto, Foto: Printscreen/Twitter/VojislavNikoli6

potresni detalji

OVO JE TOALET STRAVE U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Ovde je MANIJAK pokušao da SILUJE UČENICU!

Milošu M. određeno je zadržavanje do 48 sat

Objavljeno: 11:45h

U Trećoj beogradskoj gimnaziji juče je došlo do pokušaja silovanja kada je manijak pošao za devojčicom u toalet pokušavši da je napastvuje.

Policija je uhapsila manijaka nakon što je objavljen poziv MUP-a da svi koji vide čoveka sa slike, odmah obaveste nadležne.

Miloša M. uhapšen je zbog sumnje da je pratio 16-godišnju učenicu drugog razreda Treće beogradske gimnazije, ušao za njom u toalet škole, zatvorio vrata za sobom, stao ispred devojke i počeo da je dodiruje po struku i zadnjici.

Zatim je, kako se sumnja, počeo da otkopčava kaiš svojih pantalona, ali je tada preplašena devojka vrisnula i uspela da pobegne do prve učionice gde je sve ispričala profesorki, koja je odmah obavestila rukovodstvo škole o slučaju.

Manijak je zapretio učenici da če se sutra vratiti da je siluje i uspeo je da pobegne. Ipak, rukovodstvo škole odmah je prijavilo slučaj policiji, a video nadzor u gimnaziji slikao je osumnjičenog koji je zatim, u saradnji sa građanima, prepoznat, identifikovan i uhapšen.

Milošu M. određeno je zadržavanje do 48 sati po nalogu višeg javnog tužilaštva. Nakon zadržavanja, biće priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Ovo je navodno toalet u koji je napasnik ušao za devojčicom:

Podsetimo, MUP je juče objavio fotografiju ovog muškarca i on je veoma brzo uhapšen na Čukarici.

Mole se građani koji prepoznaju osobu sa fotografije da obaveste policiju na brojeve telefona 064/889-44-72 i 011/3445-003.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.