Čovek čije je OBEZGLAVLJENO TELO nađeno u šumi kod Leskovca je ARHITEKTA IZ BEOGRADA! LEŠ JE BIO U FAZI RASPADANJA
Šuma, ilustracija, Foto: Youtube printscreen

HOROR!

Čovek čije je OBEZGLAVLJENO TELO nađeno u šumi kod Leskovca je ARHITEKTA IZ BEOGRADA! LEŠ JE BIO U FAZI RASPADANJA

Rođaci arhitekte (41) iz Beograda, čiji je raspadnut leš nađen na brdu iznad Predejana, u blizini Leskovca, zatražili su detaljnu istragu njegove smrti!

Objavljeno: 14.11.2019. 10:06h

Oni ne veruju u zvaničnu verziju po kojoj se arhitekta krajem avgusta, posle svađe sa ženom, obesio na zabačenoj i nepristupačnoj lokaciji iznad Predejana. Nesrećni Beograđanin, čije ime policija nije saopštila, nestao je još 18. avgusta, kad se sa nevenčanom suprugom vraćao iz Grčke. Oni su napravili pauzu u Predejanu, da se odmore i osveže, ali su se tad žestoko posvađali.

Arhitekta je, navodno, kazao ženi da ona sama autom produži za Beograd i da će on ostati neko vreme u Predejanu, da razmisli malo o svemu. Ona se tada vratila kući, ne znajući šta se s njenim mužem desilo.

Arhitekti se potom izgubio svaki trag i naredna dva i po meseca se samo nagađalo gde je završio, a onda je meštanin Predejana M.S. početkom novembra na brdu pronašao raspadnut obezglavljen leš.

- Otišao sam na brdo da proverim vodovodnu cev, pomoću koje se ja i moje komšije snabdevamo vodom. Dok sam se penjao strmom i teško prohodnom stazom, naišao sam na strašan prizor. Ugledao sam raspadnut leš, glava je bila odvojena od tela. Sledila mi se krv u žilama. Osećao se jeziv smrad. Odmah sam pozvao policiju, ispričao je meštanin.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je u pitanju samoubistvo i da se sredovečni muškarac obesio, a da se glava, usled truljenja, odvojila od tela, koje je potom palo sa omče.

Pošto se sumnjalo da je reč o nestalom arhitekti iz Beograda, pozvana je njegova porodica da dođe u Predejane kako bi pokušali da identifikuju leš. U međuvremenu, naložena je i DNK analiza kako bi se identitet i zvanično potvrdio.

Kako se saznaje saznali, otac i brat pokojnog arhitekte prepoznali su ga po delovima odeće. Međutim, kad su otišli na mesto gde je leš nađen, posumnjali su da je on možda ubijen, a da je telo naknadno odvučeno na pusto i nenaseljeno brdo.

- Da je hteo da se ubije, mogao je da izabere neki drugi i lakši način. Zašto bi se pentrao po nekoj zabačenoj čuki, po kozjim stazama, pa da se tamo besi o drvo, to nema nikakve logike. Zato zahtevamo detaljnu istragu kako bi se utvrdila prava istina o ovoj tragediji, kazali su policajcima otac i brat stradalog arhitekte.

 

Bonus video:

(Espreso.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media