DUŠAN JE MAJKU STEZAO ZA LICE I ŠUTIRAO JE! Pijan ju je maltretirao, bio je već u zatvoru, a sada je opet UHAPŠEN
Maltretiranje, ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

POVRETNIK

DUŠAN JE MAJKU STEZAO ZA LICE I ŠUTIRAO JE! Pijan ju je maltretirao, bio je već u zatvoru, a sada je opet UHAPŠEN

On je osuđivan za nasilje čak tri puta

Objavljeno:

Dušan V. (43) iz Brusa završio je u pritvoru nakon što je pijan maltretirao majku u kući, saznaju "Novosti".

Nesrećna žena je potvrdila kako ju je sin gurao, stezao za lice i pretio, a kasnije je i pretio pripadniku policije i ometao u radu službenike Policijske stanice Brus - Policijske uprave Kruševac.

- U trenutku kada se dogodilo nasilje u porodici, osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola, a nije mu ni prvi put, jer je reč o povratniku, ranije osuđivanom za nasilje čak tri puta - navodi izvor "Novosti".

Izricane su mu dva puta hitne mere po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, kao i mere bezbednosti lečenja alkoholičara u ustanovi zatvorenog tipa. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Brusu potvrđeno je za "Novosti" da je osumnjičenom određen pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Dušan V. je uhapšen krajem marta 2018. godine gotovo zbog istovetnih krivičnih dela. Kako saznajemo, tada ga je policija uhapsila zbog nasilja u porodici i napada na službeno lice.

Tom prilikom je, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti" šutirao majku, sa kojom inače, živi u Brusu, a policijaca je pokušao da udari prilikom intrvencije. Početkom februara te godine izašao je iz zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.