NEMOJ BRATE, MOLIM TE! Otkriveno zašto je napadač zario nož u leđa muškarcu ispred Madlenijanuma!
Policija, Foto: Printscreen/Google streetview

MOLIO GA DA PRESTANE

NEMOJ BRATE, MOLIM TE! Otkriveno zašto je napadač zario nož u leđa muškarcu ispred Madlenijanuma!

S obzirom na to da se na mestu na kom se dogodio napad nalazi opštinski poslovni prostor

Objavljeno: 13.11.2019. 18:41h

"Nemoj brate to da radiš, molim te." Prema rečima očevidaca, ovako je govorio muškarac koji je juče oko podneva zadobio nekoliko uboda nožem u telo u Glavnoj ulici u Zemunu, zbog čega se veruje da se napadač i povređeni poznaju od ranije, a uzrok sukoba najverovatnije je lokal.

Kako je "Blic" već pisao, juče oko 12. 40 sati u Zemunu nedaleko od pozorišta "Madlenijanum", muškarac je zadobio teške povrede nakon što ga je nepoznata osoba više puta ubola nožem u leđa.

Očevici kažu da je reč o poznanicima

Očevici tvrde, da je sudeći prema konverzaciji koju su vodili napadač i povređeni samog kobnog trenutka, vrlo verovatno da je reč o poznanicima, jer su neki od prisutnih ljudi čuli povređenog muškarca kako govori :"Nemoj brate to da radiš, molim te."

S obzirom na to da se na mestu na kom se dogodio napad nalazi opštinski poslovni prostor, postoje indicije da je uzrok sukoba najverovatnije lokal.

Na licu mesta nalazio se popriličan broj policajaca, kako onih u uniformi, tako i onih u civilu.

- Začula sam jak vrisak, a onda videla povređenog muškarca u crvenom duksu koji je stavljao nešto u kola. Na drugoj strani, još jedan muškarac je trčao Rajačićevom ulicom - ispričala je jedna od komšinica.

Kako saznajemo, napad se dogodio na raskrsnici Svetogorske i Rajačićeve ulice, gde su bili vidljivi tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara. Povređeni muškarac je tu zadobio nekoliko ubodnih rana, na leđima, ramenu, ali i licu. On se zatim dao u beg ka Glavnoj ulici gde je, ispred trafike, naleteo na policijsku patrolu i pao na zemlju, a zatim prevezen na Urgentni centar.

Policajci i inspektori koji vrše uviđaj, u jednom trenutku su ušlu u garažu obližnje kuće i u njega ubacili jedan automobil koji, kako se pretpostavlja, pripada napadnutom muškarcu.

Prema nezvaničnim informacijama, oba lica su od ranije poznata policiji.

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media