Pretres kuće u blizini mesta ubistva Jelene Krsmanović: Inspektori odneli sve stvari oca i sina! (VIDEO)

Istraga se nastavlja

Pretres kuće u blizini mesta ubistva Jelene Krsmanović: Inspektori odneli sve stvari oca i sina! (VIDEO)

Po lupom policijskih inspektora bila je kuća starijeg muškarca S.A. za koga se sumnja da ga je policija pronašla u nedelju prepodne u šiblju blizu mesta gde se nalazilo telo ubijene pevačice
Objavljeno: 22.04.2016. 19:43h
Beogradska policija, u nastavku istrage o ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović obavila je pretres jedne kuće u naselju Crvenka koja je udaljena oko kilometar od nasipa u Borči.

Misteriozni čovek sa štapom progovorio: Bio sam na nasipu gde je Jelena ubijena!

Po lupom policijskih inspektora bila je kuća starijeg muškarca sa inicijalima S. A. za koga se osnovano sumnja da se radi o osobi koju je policija pronašla u nedelju prepodne kako leži u šiblju nedaleko do mesta gde se nalazilo telo ubijene pevačice.U toku poretraživanja kuće u dvorištu se nalazio i njegov takođe njegov sin Saša A. sa kojim su policajci takođe obavili razgovor. Ekipa Forenzičara je posle nešto manje od sat vremena iz kuće dvojice muškaraca sa sobom na analizu odnela bicikl, farmerke i dva para obuće.

Posle odlaska policijskih inspektora Saša A. je kratko za Kurir rekao da on i njegov otac nemaju nikakve veze sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Inače prema saznanjima Kurira na informativnom razgovoru u PU za Grad Breograd - 29 . novembar bili su vlasnici motora i bicikala.

Inače policija traga i za plavim BMW. Pretpostavlja se da policija verovatno traži sve što su snimile kamere, određene automobile, bicikliste, ali i osbe koje su snimljene u blizini nasipa gde je pronađeno telo pevačice.

(Espreso.rs / Kurir)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media