DETALJI DRAME U ZEMUNU! Tragovi KRVI svuda po trotoaru, sumnja se da su muškarca JURILI PO ULICI!
Na licu mesta, Foto: Printscreen, Printscreen/Google Maps

incident

DETALJI DRAME U ZEMUNU! Tragovi KRVI svuda po trotoaru, sumnja se da su muškarca JURILI PO ULICI!

Policajci i inspektori koji vrše uviđaj, u jednom trenutku su ušlu u garažu obližnje kuće i u njega ubacili jedan automobil koji, kako se pretpostavlja, pripada napadnutom muškarcu

Objavljeno: 12.11.2019. 15:25h

U Glavnoj ulici u Zemunu, nedaleko od pozorišta "Madlenijanum", danas oko 12.40, muškarac je zadobio teške povrede nakon što ga je nepoznata osoba više puta ubola nožem u leđa i trenutno ga operišu u Urgentnom centru.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, muškarac je pao ispred obližnje trafike u Glavnoj ulici koju je policija odmah ogradila i ne dozvoljava radnici koja se nalazila u njoj da priča sa okupljenim novinarima.

Međutim, napad se dogodio nešto ranije, na raskrsnici Svetogorske i Rajačićeve ulice, gde su vidljivi tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara koji je sada takođe potpuno ograđen.

Kako saznajemo, povređeni muškarac je tu zadobio nekoliko ubodnih rana, na leđima, ramenu, ali i licu. On se zatim dao u beg ka Glavnoj ulici gde je, ispred trafike, naleteo na policijsku patrolu i pao na zemlju.

Oni su videli da je imao okrvavljeno lice, ali su tek posle nekoliko trenutaka otkrili da ima i nekoliko ubodnih rana po telu.

- Začula sam jak vrisak, a onda videla povređenog muškarca u crvenom duksu koji je stavljao nešto u kola. Na drugoj strani, još jedan muškarac je trčao Rajačićevom ulicom - ispričala je jedna od komšinica.

Policajci i inspektori koji vrše uviđaj, u jednom trenutku su ušlu u garažu obližnje kuće i u njega ubacili jedan automobil koji, kako se pretpostavlja, pripada napadnutom muškarcu.

Ono što upada u oči prolaznicima je činjenica da se na terenu nalazi popriličan broj policajaca, kako onih u uniformi, tako i onih u civilu.

- Poziv smo primili u 12.40, naše ekipe su još na terenu tako da nemamo detaljnijih informacija o stepenu povreda - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Povređeni je sa teškim povredama transportovan u Urgentni centar.

- On je na operaciji i tek nakon završetka hirurške intervencije imaćemo konkretnije informacije - rekli su za "Blic" iz Urgentnog centra.

 

(Espreso.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media