U BRESTOVCU JE ZAVLADAO MUK! Marko će provesti još jednu noć u kući pred SAHRANU! RODITELJI VAN SEBE OD TUGE
Marko Zdravković, Foto: Facebook/Marko Zdravković

užas!

U BRESTOVCU JE ZAVLADAO MUK! Marko će provesti još jednu noć u kući pred SAHRANU! RODITELJI VAN SEBE OD TUGE

Vozilo sa telom Marka Zdravkovića (22) na putu za Srbiju. Njegov ispraćaj do večne kuće zakazan je u sredu!

Objavljeno:

Marko Zdravković (22) koji je izgubio život prošle srede u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj biće sahranjen sutra u rodnom Brestovcu. Vozilo sa njegovim telom krenulo je iz Minhena juče oko 19 časova, a očekuje se da u Brestovac stigne u toku dana.

Po želji porodice, a u skladu sa običajima u ovim krajevima, posmrtni ostaci nesrećnog mladića provešće noć pod krovom doma u kome je živeo, a njegov ispraćaj do večne kuće zakazan je za sutra u 13 časova. Marko je na rad u inostranstvo otišao pre mesec dana. Bio je zaposlen u građevinskoj firmi u kojoj se, po sopstvenim rečima, lepo snašao.

Nameravao je da ostane u Nemačkoj i da pomogne dve godine starijoj sestri da i ona tamo nađe posao. Prošle srede je tragično izgubio mladi život u saobraćajnoj nesreći kod nemačkog grada Ninberga.

Poginuo je na auto-putu u BMV-u koji se, najverovatnije, zbog klizavog kolovoza sudario sa kamionom poljskih registracija. Vozač kamiona prošao je neozleđen. Prema pisanju nemačkih medija putničkim vozilom je upravljao Markov dvadesetsedmogodišnji šef kod koga je ovaj mladić pre tragedije bio na večeri. Vozač BMV-a je ostao na mestu mrtav, dok su se lekari borili za Markov život, ali je i on posle nekoliko sati podlegao povredama.

U Brestovcu i okolnim selima još uvek traje šok i neverica zbog tragičnog gubitka porodice Zdravković. Majka Tanja, otac Srđan i sestra Marija ne mogu da poveruju da su ostali bez sina i brata za koga kažu da je bio njihov oslonac i nada. Marko je planirao da radom u inostranstvu sebi i svojima obezbedi bolji život. Nameravao je da završi započetu kuću, a sebi kupi auto. Pre odlaska u Nemačku položio je vozački ispit što mu je bila velika želja, ali ga je zla sudbina sprečila da podigne prvu - probnu dozvolu. U Brestovcu i okolini o Marku i njegovim najbližima mogu se čuti samo lepe reči. Njihovi poznanici i prijatelji pričaju da je reč o poštenoj i vrednoj porodici baš onakvoj kakav je i Marko bio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.