JELENA JE PRE TRČANJA VEZALA DUPLI UČKUR: Ubica joj je skinuo burmu, a nova misterija potresa istragu!
Zoran Marjanović, Foto: Aleksandar Stojanović

bio je iznenađen

JELENA JE PRE TRČANJA VEZALA DUPLI UČKUR: Ubica joj je skinuo burmu, a nova misterija potresa istragu!

Marjanović je o tome govorio i u utorak, na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu

Objavljeno: 08.11.2019. 21:32h
  • 126

Zoran Marjanović (40), optužen za ubistvo supruge Jelene (33), kaže da su mu i posle tri i po godine od zločina dva pitanja ostala misterija - zašto joj je ubica skinuo burmu i kako je uspeo da joj istrgne učkur iz donjeg dela trenerke?

Marjanović je o tome govorio i u utorak, na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu, istakavši da su te dve okolnosti ostale nepoznanica i za istražne organe. Istražitelji do danas nisu utvrdili gde je završio Jelenin venčani prsten i pod kojim okolnostima joj je istrgnut učkur iz trenerke, koji je ona sama, malo pre ubistva, vezala u dupli čvor.

- Kada sam čuo da je Jelena pronađena mrtva i da joj je sa ruke nestao prsten, koji ona, inače, nikad nije skidala, u prvi mah sam pomislio da ju je ubila neka narkomančina zbog pljačke. Međutim, s vremenom mi je ta opcija bivala sve apsurdnija. Mislim, ako je neko hteo u pljačku, ne bi izašao na nasip i napadao nasumice prolaznike, već bi otišao tamo gde ima siguran plen - izjavio je Marjanović.

On je takođe istakao da mu je, gledajući slike mrtve supruge sa uviđaja, posebno zapalo za oko to da je iz njenog donjeg dela trenerke bio skoro sasvim izvučen učkur, kao i da je neko pokušao da je skine dok ju je ubijao. Pored toga, i Jelenine gaćice bile su uvrnute ka unutrašnjoj strani, pa se najpre činilo da je pevačica "Granda" pre ubistva možda i silovana. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da nije.

foto: Aleksandar Stojanović

- Sto odsto sam siguran da je Jelena, neposredno uoči odlaska na trčanje po nasipu, vezala učkur u dupli čvor da joj donji deo trenerke ne bi spadao tokom džogiranja. Zapanjio sam se kad sam video da joj je taj pojas bio skoro potpuno izvučen, možda i potrgan, jer sam ubeđen da je za to trebala ogromna snaga. Zvuči mi nemoguće da ga je ona sama odvezala - naveo je Marjanović.

Interesantno je, takođe, da su upravo na donjem delu trenerke ubijene pevačice, kao i na njenoj patici, pronađeni DNK tragovi nepoznate muške osobe. Zbog toga se od početka, sa pravom ili ne, u javnosti polemisalo o tome da li je ubica ipak neko drugi, ili je Zoran možda imao saučesnika, kako prenosi Informer.

U međuvremenu, u sredu uveče je uhapšen Dragoje Milinković, koga je nepoznata osoba označila kao Jeleninog ubicu u pismu dostavljenom Višem sudu. Iako se tužilaštvo nije oglasilo o tome da li će nešto preduzimati po tom pitanju, može se očekivati da će ipak naložiti da se s njim obavi informativni razgovor i da mu se uzme DNK radi provere navoda iz pisma.

Zoran: Nemam ništa sa Jeleninim nasledstvom

Zoran je na suđenju demantovao spekulacije da on u ime ćerke Jane (8) upravlja kućom Jeleninih pokojnih roditelja, čiji je, faktički, Jana jedini naslednik. Kako je rekao, njega ta kuća nikad nije zanimala i u nju nijednom nije kročio posle taštine smrti, jer ga ta kuća podseća na "mnogo jada i čemera":

- Kuću su preuzele Zoričine sestre iz unutrašnjosti. Iz priča sam čuo da je one iznajmljuju sve vreme od njene smrti, krajem 2016. godine. Ne znam koliku kiriju uzimaju, ali znam da Jani niko od tog novca nije prosledio ni dinar iako znaju da ide u privatnu školu. Od cele porodice Krsmanović u kontaktu sam samo sa Teodorom, Jeleninom sestrom od strica, koja me ponekad pozove i pita za Janu. Grešan bih bio da tvrdim suprotno.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media