ČASLAVOV OTAC NA LEKOVIMA, NE MOŽE DA USTANE: Detalj iz poruke koju je poslao pred nestanak, krije jezivu pozadinu
Časlav živojinović, Foto: Facebook

potraga

ČASLAVOV OTAC NA LEKOVIMA, NE MOŽE DA USTANE: Detalj iz poruke koju je poslao pred nestanak, krije jezivu pozadinu

Njegov nestanak posebno je uznemirujuć jer je neposredno pre odlaska poslao dve poruke

Objavljeno: 08.11.2019. 18:46h
  • 6

Njegov nestanak posebno je uznemirujuć jer je neposredno pre odlaska poslao dve poruke, koje ukazuju na to da možda ima nameru da digne ruku na sebe.

"I dalje nemamo nikakvih informacija o Časlavu. Dobijali smo nekoliko dojava, da je viđen na raznim mestima, ali ništa od toga se nije ispostavilo kao tačno. Ni policija ne govori ništa, kažu da je istraga u toku pa ne mogu da daju nikakve informacije, a njegov otac je slomljen i na lekovima. Ne ustaje iz kreveta."

Ovim rečima za naš portal govori jedan od drugara Časlava Živojinovića (24), mladića iz okoline Smedereva koji je nestao bez traga 29. novembra, nakon što je svojoj porodici kazao da ide u grad, seo u automobil i više se nije vratio.

Njegov nestanak posebno je uznemirujuć jer je neposredno pre odlaska poslao dve poruke, koje ukazuju na to da možda ima nameru da digne ruku na sebe.

- I dalje ništa ne znamo, nema nikakvih novih informacija. Povremeno se neko javi da kaže da ga je video na raznim mestima. Odlazili smo tamo, tražili, ali nikakav trag nismo našli. Ni policija nam ne daje informacije jer kažu da je u toku istraga - priča očajni prijatelj ovog mladića.

foto: Facebook

Pre odlaska u nepoznato, Časlav je u jednoj od dve poruke koje je poslao, najavio da odlazi i da se "sve danas završava".

"Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj... Volim te. Čuvaj mi moje... A onu klošarku... na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom."

Drugu poruku poslao je devojci i u njoj napisao da je samo još jednom želeo da je zagrli.

"Krivo mi je što nisam mogao još jednom da te zagrlim. Ne šalim se... Samo sam hteo da se oprostim od tebe. Zbogom još jednom. Volim te. Čuvaj se. Više ne mogu ovako", napisao je Časlav.

U danima potrage, kako su njegovi prijatelji ispričali po svemu sudeći najgore trenutke svog života provodi njegov otac. Bolestan je, a njegov odlazak zakovao ga je za krevet.

- Nesrećni čovek je očajan, pod lekovima. Ne može da ustane iz kreveta - kazao je kratko drugar.

Prethodno je drugarica nestalog mladića objasnila da se svi njegovi prijatelji često odlaze kod njega, govore mu pozitivne stvari, jer ne žele da padne u potpuni očaj.

 

(Espreso.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media