U SRBIJI SE POJAVIO MONSTRUM! Učinio je UŽASNU STVAR na salašu pored Apatina! (FOTO)
Na salašu u Apatinu ubijene životinje, Foto: 98.7 FM

stravični prizori

U SRBIJI SE POJAVIO MONSTRUM! Učinio je UŽASNU STVAR na salašu pored Apatina! (FOTO)

Mali Petrov Salaš je mesto na kome deca iz Apatina i okoline dolaze na upoznavanje sa svim domaćim životinjama

Objavljeno: 08.11.2019. 10:48h
  • 3

Nepoznati počinilac je u nedelju, 3. novembra u večernjnim satima na Malom Petrovom Salašu u Apatinu, kod banje Junaković, prišao ogradi u kom su boravile životinje, i vatrenim oružjem ubio ponija i magarca.

Petar Rašeta, vlasnik ovog salaša sutradan je zatekao jezivu sliku. Njegove ljubimce, ponija Zlatka i magarca Julija nepoznata osoba je ustrelila i ostavila da iskrvare. Ubijene životinje su bile u svom zabranu na salašu.

Ogorčen i bez reči, Rašeta ne može da objasni ko i zašto je ovo mogao da uradi.

1 / 3 Foto: 98.7 FM

– Osoba koja je tako nešto mogla učiniti nedužnoj životinji predstavlja opasnost i za ljude. Životinje ni krive ni dužne postale su žrtve bolesnika kojeg treba pronaći i pomoći mu, jer očigledno nije sposoban da se sam izbori sa problemom, kaže Rašeta i pita se - Da li možemo biti sigurni da ova osoba, ne daj bože, može učiniti i gore stvari?

- Ne znam kako da ga nazovem, doći do ogradu salaša, pozvati životinje, ili su i same došle, i nemilosrdno ih ubiti. Da li može ovo da se dešava danas?

Na licu mesta policija je izvršila uviđaj a prema Rašetinim rečima, poni Zlatko je ubijen sa jednim metkom, a magarac Julije sa najmanje dva metka.

1 / 2 Foto: 98.7 FM

Mali Petrov Salaš je mesto na kome deca iz Apatina i okoline dolaze na upoznavanje sa svim domaćim životinjama i njihovim načinom života na jednom klasičnom vojvođanskom salašu. Salaš je poznat po tome što životinje nisu zatvorene u kavezima kao u zoološki vrtovima. Poseban odnos, pun poverenja prema posetiocima imali su ubijeni poni Zlatko i magarac Julije.

1 / 4 Foto: 98.7 FM

Tome svedoči i knjiga ustisaka brojnih gostiju koji dolaze u banju i posete Petrov salaš. Da li je to smetalo toj nemilosrdnoj osobi? Ako jeste, neka joj je bog u pomoći.

1 / 3 Foto: 98.7 FM

Šta reći deci koja u buduće budu dolazila na salaš? Da postoje zli ljudi koji vole da ubijaju nedužne životinje? Kakva bi to poruka deci bila, pita se Petar.

Bonus video:

(Espreso.rs/98.7FM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media