SRPSKI CARINICI PODIGLI SU POD AUTOMOBILA! Hera je nepogrešivo nanjušila pakete koji su TAMO BILI SAKRIVENI (FOTO)
Bez obzira na to, izvojen je za detaljnu kontrolu, a kada je usledila reakcija carinskog psa na pod automobila, sproveden je u pratnji policije do prelaza Horgoš 1, gde postoje bolji uslovi za ovu vrstu pregleda, Foto: Uprava carine

brzo provaljeni

SRPSKI CARINICI PODIGLI SU POD AUTOMOBILA! Hera je nepogrešivo nanjušila pakete koji su TAMO BILI SAKRIVENI (FOTO)

Slučaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu, automobilom „smart“ somborskih registarskih oznaka, stigao 45-godišnji mađarski državljanin iz okoline Subotice

Objavljeno:

Carinici su 6. novembra 2019. godine zahvaljujući nepogrešivom njuhu carinskog službenog psa, na prelazu Horgoš 2 otkrili specijalno napravljeni „bunker“ u podu automobila napunjen sa 970 paklica cigareta „Golden Bird“ bez akciznih markica.

foto: Uprava carine

Slučaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu, automobilom „smart“ somborskih registarskih oznaka, stigao 45-godišnji mađarski državljanin iz okoline Subotice.

foto: Uprava carine

On je putovao sam i na uobičajeno pitanje carinika, da li ima nešto za prijavljivanje odgovorio odrično, rekavši da u automobilu nema ništa osim ličnih stvari.

foto: Uprava carine

Bez obzira na to, izvojen je za detaljnu kontrolu, a kada je usledila reakcija carinskog psa na pod automobila, sproveden je u pratnji policije do prelaza Horgoš 1, gde postoje bolji uslovi za ovu vrstu pregleda.

foto: Uprava carine

Svestan da će biti otkriven, vozač automobila je već prilikom ulaska u garažu namenjenu za detaljni pregled vozila, sam pokazao mesta gde je sakrio cigarete. Кada su izvadili vozačko sedište, carinici su u podu vozila, ispod tapacirunga uočili da je fabrički lim isečen.

foto: Uprava carine

Otvorivši kvadaratni poklopac na specijalno prepravljenoj pregradi iz nje su najpre izvadili 852 paklice cigreta.

Daljom kontrolom cigarete su pronađene i u instrument tabli, pa je ispod volana izvađeno još 49 paklica, a potom i iz srednjeg stuba i prostora oko akumulatora još 45 paklica cigareta. Poslednje 24 paklice cigareta pronađene su u levom boku prtljažnika automobila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.