DARKA ŠARIĆA ODALA JE PRELEPA LANA! Kralj kokaina pao sa tonama droge ZBOG NJE, priznala da ga voli od DETINJSTVA
Darko Šarić i Lana, Foto: Facebook

NEVENČANA SUPRUGA

DARKA ŠARIĆA ODALA JE PRELEPA LANA! Kralj kokaina pao sa tonama droge ZBOG NJE, priznala da ga voli od DETINJSTVA

Tražila je od Ane Bekute da joj peva pesmu „Imam jedan život“ i tada se i rasplakala

Objavljeno:

Darko Šarić (45), koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, u ćeliji sigurno pevuši onu „Šesnaest ti leta beše kada sam te zavoleo“ dok misli na svoju nevenčanu suprugu Lanu Popović (34).

Naime, ona je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sina Aleksu i posao vaspitačice.

Šarić je četiri i po godine bio u bekstvu, a ona je na sve moguće načine pokazivala naklonost prema njemu. Ipak, ljubav ga je i dovela iza rešetaka. Naime, neopreznom komunikacijom iz Dubaija pomogla je policiji da locira narko-bosa.

Tokom njegovog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. policiji napravila pravu pometnju kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Lepa brineta mu je posle predaje prva došla u privatnu posetu, tražeći sa njim sastanak i u „ljubavnoj sobi“. To joj nije odobreno jer je bio u pritvorskoj jedinici.

Među stvarima koje mu je poslala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala „Darko, izdrži, voli te Lana“, ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka. Prema pisanju medija, Šarić je zaplakao kada je prvi put nakon hapšenja video sina i nevenčanu suprugu.

Poslednji put u javnosti se pojavila sredinom avgusta ove godine u jednoj pljevaljskoj diskoteci, koja je u vlasništvu braće Šarić, kada je sa društvom proslavila svoj rođendan. Tražila je od Ane Bekute da joj peva pesmu „Imam jedan život“ i tada se i rasplakala. Svima je bilo jasno da joj najviše nedostaje Darko Šarić. Ostaje da se vidi da li će ga čekati dve decenije da izađe iz zatvora.

Treća sreća

Pre Lane, Šarić je bio u braku sa Natašom Lončar iz Pljevalja, od koje se razveo 2005. Zatim se oženio Slovakinjom Veronikom Polačekovom, ali se i taj brak ubrzo završio. Treća sreća ga je sačekala sa Lanom Popović.

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.