SLOBODAN JE MAJKU ZAKOPAO U GARAŽI, A SAD JE NA SLOBODI! Pustili ga, svedočila i njegova žena
Ovaj bizaran slučaj policiji je prijavila Slobodanova bivša supruga, nakon što je primetila da svekrvu nije videla nekoliko dana, Foto: Sonja Spasić

BIZARNO

SLOBODAN JE MAJKU ZAKOPAO U GARAŽI, A SAD JE NA SLOBODI! Pustili ga, svedočila i njegova žena

Perišić je osumnjičen za krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica 

Objavljeno: 07.11.2019. 10:48h
  • 50

Slobodan Perišić (53) osumnjičen da je svoju preminulu majku Stevanu Perišić (84) zakopao u garaži porodične kuće na Dedinju, pušten je iz pritvora pošto su saslušani svi predloženi svedoci.

Kako saznaju Novosti u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, ispitana je njegova bivša supruga, dok su sin i ćerka iskoristili zakonsko pravo da ne svedoče. Kako nam je rečeno, obdukcioni nalaz još nije stigao u tužilastvo, a po njegovom prispeću odlučiće se da li će protiv Perišića biti podignuta optužnica.

Perišić je osumnjičen za krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica. U Tužilaštvu se branio ćutanjem.

Podsetimo, ovaj bizaran slučaj policiji je prijavila Slobodanova bivša supruga, nakon što je primetila da svekrvu nije videla nekoliko dana.

Kako se tvrdi, Stevana je sa sinom u kući na Dedinju živela od 2014. Sve do juna, kada je pala u dvorištu i polomila rame, mogla je samostalno da funkcioniše. Tada je, prema nezvaničnim informacijama, Stevan, nakon dogovora sa bivšom ženom, sinom i sestrom, preuzeo na sebe da pazi majku, kako bi mogao da bude ovlašćen da prima njenu penziju.

Međutim, prema saznanjima iz istrage, prilikom jednog njegovog odsustvovanja iz kuće, Stevana je u avgustu pala, a sin ju je zatekao na dnu stepenica. Nakon toga je u potpunosti postala nesposobna da se samostalno kreće.

I pored činjenice da joj je bila neophodna medicinska pomoć, Slobodan je, kako se tvrdi, nije odveo u bolnicu, niti je zvao Hitnu pomoć. Njeno zdravstveno stanje se zbog zapuštenosti sve više pogoršavalo, zbog čega je osumnjičeni zabranio ostalim članovima porodice da dolaze u kuću.

Prema nekim informacijama, Stevana je, najverovatnije, preminula 11. oktobra. Da bi prikrio šta se desilo, i kako bi mogao i dalje da prima penziju, njeno telo je prvo ostavio u krevetu, pa u kadu punu vode, koju je rashlađivao ledom, a zatim je, kako se tvrdi, u garaži iskopao kanal u koji je, najverovatnije 20. oktobra, zakopao telo majke.

 

(Espreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media