JUTKA JE OPET FALSIFIKOVAO PUTNE NALOGE! Marija Lukić iznela ozbiljne optužbe na račun seks predatora iz Brusa
Marija Lukić i Milutin Jeličić Jutka, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Youtube

SUĐENJE JE NASTAVLJENO DANAS

JUTKA JE OPET FALSIFIKOVAO PUTNE NALOGE! Marija Lukić iznela ozbiljne optužbe na račun seks predatora iz Brusa

Marija Lukić podsetila je na raniju priču o Jutkinoj umešanosti u slučaj Pančićevog vrha

Objavljeno:

Nastavak suđenja Milutinu Jeličiću Jutki, bivšem predsedniku Opštine Brus prijavljenim za polno uznemiravanje Marije Lukić, i još šest žena, nastavljeno je danas, u Osnovnom sudu u Kruševcu.

Jeličiću se sudi po tužbi za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja nad Marijom Lukić koja mu je bila sekretarica. Naime, Jeličić je Mariji tada poslao nešto više od 15.000 lascivnih SMS-poruka, sa svog službenog telefona.

Slučaj "Jutka" započeo je početkom godine iako praktično nije održano ni jedno ročište, s obzirom na konstantna odlaganja. U septembru je, skoro godinu i po nakon podnošenja prijave protiv Milutina Jeličića Jutke, bivšeg predsednika opštine Brus, održano prvo ročište u Osnovnom sudu u Kruševcu. Do tada je sudski postupak vođen u okviru suda u Brusu, ali je izmešten po zahtevu advokata Marije Lukić zbog mogućeg uticaja okrivljenog na sud i sudije.

Marija Lukić juče se oglasila na društvenim mrežama, sa ozbiljnim optužbama na račun Jeličića.

- Javljaju mi iz OU Brus, da je okrivljeni spremio za sutra falsifikovane (antidatirane) putne naloge kao alibi za određene datume. Iako još nije završeno procesuiranje za antidatiranje u vezi objekta na Pančiću, za koje je optužen, izgleda da je neke navike teško iskoreniti.

Marija Lukić podsetila je na raniju priču o Jutkinoj umešanosti u slučaj Pančićevog vrha.

Na lokaciji Suvo rudište stotinak metara od Pančićevog vrha i mauzoleja čuvenog botaničara, iznvestitor gradi panoramski kafić koji nije bio u planu JP Skijališta Srbije. Na Kopaoniku svi tvrde da znaju ko gradi, ali da ne žele da o tome pričaju. I do sada je ovde bilo divlje gradnje, pranja para i raznih malverzacija, ali da se neko usudi da gradi na Pančićevom vrhu i da sve to nadležni odobre, kažu ugostitelji s Kopaonika.

Naime, u oktobru ove godine saopšteno je da je u cilju rasterećenja saobraćajne i komunalne infrastrukture u turističkom Centru "Suvio Rudište" državni vrh naše zemlje na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem prihvatio predlog bruskog lidera SNS Milutina Jeličića Jutke o izgradnji kabinske Gondole, koja bi prevozile turiste iz Brzeća do centra Kopaonika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.