ĐORĐE JE IVANU TUKAO I PEKAO PEGLOM! Sad je ON U LOŠEM STANJU i na bensedinima, sve je rekao VEŠTACIMA
Sad je ON U LOŠEM STANJU, Foto: Facebook

UŽAS!

ĐORĐE JE IVANU TUKAO I PEKAO PEGLOM! Sad je ON U LOŠEM STANJU i na bensedinima, sve je rekao VEŠTACIMA

Juče u sudnici nije bila ni žrtva Ivana Filipović (22), jer, kako je izjavila njen advokat Zorica Perić, ona nije sposobna da se pojavi i bude u istoj prostoriji sa okrivljenim

Objavljeno:

Đorđu Lackoviću (24) iz Klena kod Bogatića, optuženom za brutalno prebijanje devojke Ivane Filipović (22) iz Banovog Polja kod Bogatića pre osam meseci u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, loše zdravstveno stanje je odložilo početak suđenja u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

Žalio se na glavobolju, vrtoglicu i mučninu i da mu se povraća. Lacković, koga optužnica tereti za nasilje u porodici, kazao je da je prethodno po savetu lekara Okružnog zatvora u Novom Sadu, gde je u pritvoru od 12. marta, pio „bromazepam“, ali da nesanica i košmari nisu nestali, te mu je prepisan „bensendin“.

Sudski veštak neuropsihijatar dr Boris Golubović, koji je u sudnici pregledao Lackovića, po nalogu sudije Vesne Eremin Đorđević, jer se okrivljeni žalio da se ne oseća dobro, kazao je da okrivljeni nije sposoban da prati i učestvuje u sudskomm postupku. Prema rečima veštaka, Lacković mu je ispričao da ne može da spava i da mu se slike događaja stalno vraćaju kao da se sve to ponovo dešava pred njegovim očima.

- U pritvoru je dobio bensendin, ali mu lek nije pomogao – kazao je dr Golubović. - I sada se oseća loše, stalno je na ivici plača, a često i plače. Crvenilo po licu i vratu, vlažni dlanovi, ukazuju na anksioznost i to se ne može simulirati. Predlažem lečenje u pritvorskim uslovima i ga pregleda psihijatar. Juče u sudnici nije bila ni žrtva Ivana Filipović (22), jer, kako je izjavila njen advokat Zorica Perić, ona nije sposobna da se pojavi i bude u istoj prostoriji sa okrivljenim, jer bi se u takvoj situaciji sigurno onesvestila. - Ivanin otac me je prethodno veče obavestio da je ona u lošem psihičkom stanju – kazala je advokat Perić. - Devojka kao i cela njena porodica imaju policijsku zaštitu jer su uznemiravani i dobijali su pretnje u vezi sa sudskim postupkom i sve je prijavljeno tužilaštvo u Šapcu. Podsećamo, Lacković je optužen da je 12. marta u podstanarskom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, kako se veruje, u nastupu ljubomore, brutalno pretukao svoju tadašnju devojku Ivanu Filipović, nanevši joj teške povrede. Ivana je imala višestruke prelome rebara, probijena joj je plućna maramica, imala je opekotine od pegle i posekotine po nogama. U bolničkoj postelji u Institutu u Sremskoj Kamenici provela je osam dana.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.