U SUDNICI SU PROČITALI ANONIMNO PISMO IZ ŠVAJCARSKE! To je Marjanovića toliko uznemirilo, da je suđenje PREKINUTO
Zoran Marjanović, Foto: Aleksandar Stojanović

nije bio svoj

U SUDNICI SU PROČITALI ANONIMNO PISMO IZ ŠVAJCARSKE! To je Marjanovića toliko uznemirilo, da je suđenje PREKINUTO

Niko ne zna o kakvom pismu se radi jer je stiglo anonimno...

Objavljeno:
Jovana Korica

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu. Optuženi za ubistvo supruge Jelene Krsmanović prvi put će izneti svoju odbranu, odnosno navešće "iz svog ugla" šta se dešavalo tog 2. aprila 2016. godine.

Na početku današnjeg suđenja sudija Jelena Škulić obavestila je tužilaštvo i branioce da je u sud 22. oktobra stiglo misteriozno anononimno pismo iz Švajcarske i da tužilaštvo "treba da odluči da li će da postupa po njemu".

Kako javlja reporter sa lica mesta, Marjanović je posebno burno reagovao na pismo koje je podeljeno odbrani, i tužilaštvu.

Kako nam je rečeno, u tom trenutku, odbrana je tražila pauzu kako bi se konsultovali za dalje. Tražili su pauzu od dva minuta uz dopuštenje sudije jer se Zoran poprilično uznemirio.

Naime, niko ne zna o kakvom pismu se radi jer su svi sada prvi put dobili uvid u pismo koje je anonimno stiglo na adresu suda.

Podsećamo, Marjanović se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio deset meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu. Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već tri i po godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.