PIJANE DRVOSEČE IZ LESKOVCA SE POTUKLE! Jedan drugom pokušao glavu da ODRUBI TESTEROM, KRV JE ŠIKLJALA
Prema nezvaničnim informacijama, povređeni je nedavno izašao iz zatvora, Foto: Foto: Jugmedia

JEZIVO

PIJANE DRVOSEČE IZ LESKOVCA SE POTUKLE! Jedan drugom pokušao glavu da ODRUBI TESTEROM, KRV JE ŠIKLJALA

Povređeni muškarac je odveden u urgnetni centar sav krvav

Objavljeno:

M.S (35) iz Leskovačkog sela Priboj i njegov drug iz susednog sela Zalužnje B.P. (40), seli su na piće ispred zadruge u Priboju posle napornog dana u šumi. Nedugo zatim začula se motorna testera i vrisak. B.P. pao je kao pokošen, a oko njega se vrtoglavaom brzinom širio krug krvi.

Navodno je M. S. želeo da odrubi drugu glavu, ali je, na sreću, promašio glavnu arteriju, pa je B. P. preživeo, piše Jugmedia.

- Kada se to dogodilo svi se razbežali kako ne bi bili svedoci i davali izjave policiji. Ostalo nas je dvoje koji smo pokušali da pružimo prvu pomoć i pozvali policiju videvši da nije bezazleno - pričaju očevici.

Povređeni muškarac je odveden u urgnetni centar sav krvav.

- Sreća je što je promašena glavna karotidna arterija, inače, ne bi izdražao do bolnice. Sve povrede su sanirane i ušivene, a pacijent je smešten na intenzivnoj nezi Odeljenja hirurgije i danas se oseća dobro - kaže za Jugmediu direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Kako dalje pričaju očevici, obojica piju mnogo, pa čim se napiju, posvađaju su, ali nikada se nisu ni potukli, tako da niko nije obraćao pažnju na njihove povišene tonove dok su pili rakiju ispred prodavnice. Niko nije slutio da će se svađa završiti pokušajem klanja.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni je nedavno izašao iz zatvora.

(Espreso.co.rs/Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.