OBRT U ISTRAZI! Uhapšen Zoran iz Loznice, ubijeni Radomir 12 sati ležao na livadi, policiju je ovo najviše bunilo!
Policija, Foto: Sonja Spasić

obrt!

OBRT U ISTRAZI! Uhapšen Zoran iz Loznice, ubijeni Radomir 12 sati ležao na livadi, policiju je ovo najviše bunilo!

Zoran nije pio alkohol ali mu je ponašanje često bilo iracionalno

Objavljeno:

Policija je uhapsila Zorana P. (45), iz Runjana kod Loznice, zbog sumnje da je u subotu uveče oko 19 časova u selu Straža, kraj reke Jadar, na seoskom putu udario Radomira Oparića (53), a potom pobegao sa mesta nesreće.

Kod Oparića, kog niko nije primetio niti pružio pomoć skoro 12 časova, ustanovljene su povrede na glavi i podlivi na leđima,a preminuo je od posledica udarca automobila na samo 200 metara od porodične kuće u kojoj je živeo sa starom i nepokretnom majkom.

Odmah po saznanju za tragediju, u nedelju ujutro, loznička policija krenula je u sveobuhvatnu istragu. Najpre je isključena mogućnost da je Radomira neko ubio iz koristoljublja, pa ga ostavio na livadi kraj puta, jer je policija u njegovoj kući pronašla baš onoliko novca koliko je nedavno dobio za prodaju dela imovine kako bi pomogao lečenje dvadesetpetogogodišnjoj sestričini, koja je u međuvremenu preminula. Sada je skoro izvesno da je na njega, dok se vraćao kući, pošto je otišao da plati prase koje mu je bilo potrebno, jer je spremao pomen sestričini, na njega naleteo Zoran P. mercedesom crne boje 190, i posle udara pobegao.

foto: Aleksandar Stojanović

Policija je krenula u intenzivno traganje i za nešto manje od 24 časa od uviđaja, zahvaljujući posvećenom radu lozničkih kriminalističkih inspektora, ustanovljeno je da se za ovu tragediju vezuje uhapšeni Zoran P., kome je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti izveden dežurnom tužiocu Višeg tužilaštva u Šapcu koje sprovodi istragu.

Uhapšeni je te večeri krenuo kod jedne devojke u selo Straža, koju je uznemiravao. Navodno, imao je tu naviku da "spopada" devojke, ne vodeći računa da li su mu naklonjene ili ne.

- Zoran je po svemu bio čudan, mada nije pio alkohol ali mu je ponašanje često bilo iracionalno, a u Stražu je otišao, ne svojim, već tuđim automobilom - pričaju naši sagovornici upućeni u istragu. - Policija je sve dobro pročešljala i suočen sa dokazima, nije se ni bunio da je odgovoran za smrt mirnog i povučenog meštanina Straže za čije telo je tužilac naložio obdukciju.

Ubijeni Radomir je sahranjen u ponedeljak.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.