ZORAN MARJANOVIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI! SUĐENJE koje je Srbija čekala JE U TOKU!
Zoran Marjanović, Foto: Espreso.co.rs

SUĐENJE GODINE

ZORAN MARJANOVIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI! SUĐENJE koje je Srbija čekala JE U TOKU!

Pre hapšenja Marjanović je u više navrata u medijima govorio o ubistvu

Objavljeno: 12:20h
Jovana Korica

U renoviranoj Palati pravde, pred Višim sudom u Beogradu danas se održava suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Marjanović se ranije na pripremnom ročištu u septembru izjasnio da negira krivicu, a detaljnu odbranu će izneti na suđenju. On od početka ovog slučaja negira da je ubio suprugu, koja je bila pevačica narodne muzike.

Marjanović je optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Sva dešavanja sa ovog događaja možete pratiti u našem lajv blogu:

10: 10 - Suđenje je počelo

10: 05 - Svi su gledali u fasciklu koju je on nosio, a primetno je bilo da je on vrlo nervozan, kao i da je sve vreme nosio naočare za sunce, čak i u Palati pravde

10: 00 - Svi su gledali u nešto neuobičajeno

09: 55 - Ispred sudnice u palati pravde nalazi se i Zoran Marjanović

foto: Espreso.co.rs

09: 50 - Stigao je Aleksandar Zarić, advokat Zorana Marjanovića.

foto: Aleksandar Stojanović

09: 40 - I dok niko ne zna u kom trenutku će Zoran Marjanović stići u sud, iz ove zgrade jutros je izašla Jelena Karleuša!

foto: Espreso.co.rs

09: 25 - Veliki broj novinarskih ekipa okupio se ispred renovirane zgrade Palate pravde, jer se očekuje da će Zoran Marjanović svakog časa stići.

foto: Espreso.co.rs

09: 11 - Dosta sam ćutao! Ispričaću sve što mi je na duši i jedva čekam da počne suđenje“, reči su Zorana Marjanovića (39), optuženog za ubistvo supruge i pevačice Jelene, uoči procesa koji je nazvan i „suđenjem veka“.

Podsetimo, Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

foto: Dado Đilas

Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.