MILIČINO TELO našli su u gepeku! GLAVNA MISTERIJA NJENE SMRTI JOŠ NIJE REŠENA
GLAVNA MISTERIJA NJENE SMRTI JOŠ NIJE REŠENA, Foto: Printscreen/TV Pink, Filip Plavčić

HOROR!

MILIČINO TELO našli su u gepeku! GLAVNA MISTERIJA NJENE SMRTI JOŠ NIJE REŠENA

Gde je tačno planirao da baci telo nesrećne devojke nije poznato

Objavljeno:

Milica Stojanović, devojka čije je telo bilo sakriveno u prtljažniku automobila na Novom Beogradu, bila je uvijena u čaršav, a zatim spakovana u crni džak za smeće.

Kako nezvanično saznajemo, devojci je i preko glave bila navučena kesa, a telo joj je bilo vezano kanapom i selotejp trakom, piše "Blic".

Njeno telo pronađeno je nakon opsežne policijske pretrage, a zatim je usledilo hapšenje Nikole Kovačevića, u čijem stanu je preminula. Za sada nije zvanično potvrđeno da li je devojka ubijena ili je preminula, kako su uhapšeni tvrdili, od velike količine narkotika.

Za ovaj jeziv slučaj saznalo se nakon što su komšije primetile da se iz jednog stana zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu širi nesnosan miris. Pozvali su policiju koja je odmah izašla na teren i krenula u potragu za mladićem koji živi u tom stanu.

Kapljice krvi pronađene u zgradi i u na ulazu u lift definitivno su potvrdile da se nešto stravično dogodilo. Ubrzo je u zgradi pronađena torba i telefon, za koji se ispostavilo da je Miličin. Kako nezvanično saznajemo, u Miličninom mobilnom telefonu pronađene su fotografije njenog tela na kome su se videli tragovi raspadanja, što je ukazivalo da telo negde stoji danima...

Policija je ubrzo blokirala ceo Blok 63 tragajući za stanarom Nikolom Kovačevićem, ali i Milicom Stojanović, koju su komšije videle kako dolazi u Nikolin stan i opisale je kao zavisnicu.

Nešto kasnije, na parkingu je pronađen i automobil, u kom su bili Nikola Kovačević, Ivan V, Dušan D. i Miloš G. U gepeku su pronašli komodu, a kada su je otvorili - ostali su šokiranim prizorom.

U drvenoj komodi u gepeku nalazilo se žensko telo, umotano u čaršav, a zatim i u crne kese za smeće. I preko glave nesrećne devojke bio je navučen crni džak, pričvršćen kanapom oko vrata. Bile su vezane i ruke i policiji je odmah bilo jasno da je devojka preminula nekoliko dana ranije.

Ispostavilo se da je reč o Milici Stanojević, zavisnici, koja je već bila na lečenju zbog narkomanije. Ona je, navodno, odmah po izlasku sa lečenja nastavila po starom. Prema do sada poznatim podacima, došla je u stan Nikole Kovačević kako bi se drogirala, gde je, od prevelike doze narkotika i preminula. To je na saslušanju tvrdio uhapšeni Kovačević.

On je tvrdio da nije znao šta da radi kada je umrla, da nije smeo da pozove policiju ni lekare, pa je u pomoć pozvao drugove da mu pomognu da se otarasi tela.

Gde je tačno planirao da baci telo nesrećne devojke nije poznato, jer ga je policija ubrzo uhapsila dok se skrivao u neposrednoj blizini parkiranog automobila.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.