SESTRA JEDNOG OTMIČARA IDE U RAZRED SA MALIM PETROM: Klupko je upravo postalo još zamršenije!
Aleksa Mrđa, Foto: Printscreen Facebook / Aleksa Mrđa

porodica šokirana

SESTRA JEDNOG OTMIČARA IDE U RAZRED SA MALIM PETROM: Klupko je upravo postalo još zamršenije!

Maćeha uhapšenog Alekse Mrđe izjavila je da su ona i suprug iznenađeni ovim Aleksinim postupkom

Objavljeno:

Sestra Alekse Mrđe (18), uhapšenog zbog sumnje da je učestvovao u otmici Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove, ide u isti razred sa otetim dečakom, a otkad je obelodanjeno da je njen brat jedan od otmičara, dete ne ide u školu.

Nakon što su zbog otmice 13-godišnjeg Petra Mitrovića uhapšeni Marko Jovišić (54), njegova dva sina Lazar (19) i N. J. (17), ali i njihov prijatelj Aleksa Mrđa (18), saznalo se da su odnosi porodica otetog dečaka i otmičara i te kako isprepletani.

Maćeha uhapšenog Alekse Mrđe izjavila je da su ona i suprug iznenađeni ovim Aleksinim postupkom, iako su znali da je on "nestašan".

- Aleksa jeste bio nestašan, ali ovako nešto nismo očekivali. Njegova sestra ide s Petrom u razred, ali sada nije otišla u školu - ispričala je maćeha Snežana i dodala da njen suprug poznaje Gorana Mitrovića, oca otetog dečaka.

Ne treba zaboraviti da je o problematičnoj Aleksinoj naravi za naš list ranije govorio i njegov otac, ističući da je sklon tučama i sličnim incidentima.

Porodica Jovišić, otac Marko i sinovi Lazar i maloletni N., kao i Aleksa, uhapšeni su u nedelju, a juče su svi osim maloletnika saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Ispitivanje je trajalo šest sati, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Petar je, podsetimo, nakon više od 20 sati potrage pronađen u zabačenoj kući u Belegišu. Policija je u udžerici zatekla Lazara Jovišića, čija je uloga najverovatnije bila da čuva dečaka. Aleksa, maloletnik i Marko Jovišić uhapšeni su ranije u automobilu kojim su oteli dečaka i uz pomoć informacija koje su pružili tajnoj lokaciji, dete je pronađeno.

Kako motiv otmice odmah nakon hapšenja naveden je novac, a pojedini mediji objavili su da je reč o iznosu od pola miliona evra! Sa druge strane, pojavila se informacija da je Petrov deda, ranijih godina, radeći kao policijski službenik rukovodio akcijom hapšenja Marka Jovišića, zbog čega sada pomišlja da se iza svega krije osveta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.