UZEO PIŠTOLJ I KRENUO DA POBIJE PSE NA MIRIJEVU: Da oni nisu bili tu, muškarac bi uspeo u svojoj nameri!
Psi, Foto: Dado Đilas

LEVIJATAN, REAGUJ!

UZEO PIŠTOLJ I KRENUO DA POBIJE PSE NA MIRIJEVU: Da oni nisu bili tu, muškarac bi uspeo u svojoj nameri!

Zasad nema informacija o tome da li je napadač pronađen

Objavljeno:

Na Mirijevu je jutros muškarac pokušao da pištoljem ubije pse, a u toj nameri sprečila ga je jedna žena i policajac.

- Jutros oko 8 časova na šetalištu neki psihopata je vozio bicikl i naše kuce su jurile za biciklom i lajale. U jednom trenutku on je sišao sa bicikla i počeo sa šeta kao da nešto traži. Meni i komšinici koja je isto šetala svoju kucu, bio je jako sumnjiv. Ona je bila na donjoj stazi, ja na gornjoj i sve vreme smo ga pažljivo pratile. Psi kao da su osetili opasnost odjednom su se povukli negde - počinje svoju priču Ljubina.

Nakon toga, počeo je pravi horor.

- U jednom trenutku on vadi pištolj, sa pištoljem u ruci ide u pravcu kućice za pse, ja i komšinica panično tražimo pomoć od čoveka koji vodi dete u školu, on zove policiju a manijak prilazi kućici, stavlja prigušivač na cev pištolja, meni je u tom trenutku bukvalno pozlilo misleći da je ubio psa. Odlučujem da krenem prema njemu da ga sprečim u daljoj nameri, a pritom sam u šetnji sa moja dva psa rizikujući da ih sve upuca. Komšinica me moli da ne idem, ali ja jednostavno nisam mogla dozvoliti da to sve gledam i ne pokušam spasiti živote nedužnih životinja po bilo koju cenu - priča ona.

foto: Facebook

U tom trenutku, pojavio se spas!

- Dok sam prilazila njemu, iza njega se pojavio jedan, ali samo jedan policajac. On ga je video, seo na bicikl i punom brzinom otišao pored škole dok je policajac jurio za njim. Komšinica je otišla do kućice ali na sreću kućica je u tom trenutku bila prazna, tako da pas, na sreću, nije ubijen. On nije hteo da puca na pse na poljani jer bi bio vidjen jer je bilo dosta ljudi i dece, već je vrlo lukavo sa prigušivačem prišao kućici misleći da će tamo naći nekog psa i da ga niko neće videti. Policajac koji ga je jurio vratio se i rekao nam da su interventne jedinice krenule u potragu za njim. Posle je stiglo još policajaca na šetalište i patrole su kružile delom u koji je pobegao. Dok je bežao pištolj mu je ispao na stazi - napisala je Ljubina na grupi za stanovnike Mirijeva na Fejsbuku.

Zasad nema informacija o tome da li je napadač pronađen i uhapšen.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.