OTKRIVENI DETALJI UDESA SRPSKOG KAMIONA U MAĐARSKOJ: U udesu je poginulo 7 osoba
Saobraćajna nesreća na auto-putu, Foto: Printscreen/Twitter

OTKRIVENO

OTKRIVENI DETALJI UDESA SRPSKOG KAMIONA U MAĐARSKOJ: U udesu je poginulo 7 osoba

Kamion prevozio plastičnu opremu i brzo planuo

Objavljeno:

Tehnička greška na kamionu srpskih tablica, prema prvim informacijama, uzrok je teške saobraćajne nesreće na auto-putu u Mađarskoj, u kojoj je poginulo sedmoro ljudi.

Nesreća se dogodila na putu M5, u ponedeljak ujutru oko pola tri, kada je kamion, koji je išao u pravcu Budimpešte, iz još nepoznatih razloga, prešao u suprotnu traku i u blizini naselja Kištelek sudario se sa dva putnička vozila. Od siline udarca izgorela su sva tri vozila. U jednom putničkom vozilu bilo je četvoro državljana Rumunije - dvoje odraslih i dvoje dece, dok putnici iz drugog vozila i dalje nisu identifikovani.

Prema nezvaničnim informacijama, kamion je prevozio veliku količinu plastičnih delova za kupatila i bio je napunjen do vrha.

foto: Printscreen/Twitter

- Od siline udarca najpre se zapalio prvi automobil, buknuo je silovit požar u kome su putnici izgoreli i na licu mesta ih je bilo nemoguće identifikovati. Vozač kamiona nije teže povređen, zadobio je samo ogrebotine - pišu mađarski mediji.

Na lice mesta izašla je i mobilna laboratorija Službe za upravljanje katastrofama Županije Čongrad, ali je utvrđeno da nijedan opasan materijal nije ispušten u vazduh.

Mađarska policija u utorak nije objavila zvanično saopštenje o ovom stravičnom udesu, a u Konzularnom predstavništvu naše zemlje u Budimpešti kratko su nam rekli da ne mogu da daju informacije o ovom slučaju.

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.