LEŽAO ZA PLJAČKE I SILOVANJE, OD 16. GODINE SE VUCARA PO ZATVORIMA! Komšika otmičara otkriva ko je zapravo on
Marko Jovišić sa sinovima, Foto: Fejsbuk

NIJE NAIVNO

LEŽAO ZA PLJAČKE I SILOVANJE, OD 16. GODINE SE VUCARA PO ZATVORIMA! Komšika otmičara otkriva ko je zapravo on

Komšinica osumnjičenog Marka Jovišića kaže kako je on oduvek bio korektan prema komšijama

Objavljeno:
Jovana Jovanović

Policija je završila uviđaj o otmici trinaestogodišnjeg dečaka iz Stare Pazove koji je nestao u subotu. On je pronađen u kamp-naselju kod mesta Belegiša u napuštenoj vikendici.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Marka Jovišića (54), kao i njegove sinove L. J. (19) i A. M. (19), svi iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti od 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

foto: Fejsbuk

Otkriveno je i gde su Jovišić i sinovi držali malog Petra. U pitanju je napuštena kuća obrasla šipražjem.

1 / 6 Foto: Filip Plavčić

Komšinica osumnjičenog Marka Jovišića za Espreso.co.rs kaže kako je on bio korektan prema komšijama, ali da se oduvek "vukao" po zatvorima.

- Pre dve godine se vratio iz zatvora, od 16. godine izlazi i vraća se tamo. Bio je optužen da je obio zlataru pre par godina, a teretili su ga i za silovanje u Novom Sadu - priča Markova komšinica koja je želeka da ostane anonimna.

Dodala je kako u kući u kojoj je Marko živeo sad boravi njegov brat koji se nije ženio, kao i njegov otac i supruga. Takođe navodi da su i njegova deca živela tu dok nisu uhapšena.

- Da li je decu nagovorio na otmicu, to samo on zna - priča komšinica za naš portal.

Takođe, u dvorištu kuće sedela je i Markova supruga, kao i otac.

- Nemojte ništa da me pitate, u dvorištu je deda od 80 godina, rekla je Markova supruga, našoj novinarki.

foto: Fejsbuk

Podsećamo, deda otetog dečaka Petra Mitrovića koji je sinoć vraćen kući roditeljima, za Espreso.co.rs kaže da je radio u policiji i vodio slučaj Marka Jovišića (54), osumnjičenog za otmicu.

- Radio sam u policiji i upravo sam vodio ovaj slučaj. Taj Jovišić je kriminalac. On je povratnik. Sveti se - rekao je on kratko, pa dodao kako su pod velikim stresom i kako ne žele dalje da govore o bilo čemu, jer je istraga u toku.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.