BELI KOMBI JE DOŠAO U 1:15, PSI SU ODMAH POČELI DA LAJU: Čovek iz šume otkriva detalje OTMICE MALOG PETRA!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen/Google Earth

OVO JE PUT KOJIM SU VOZILI DEČAKA

BELI KOMBI JE DOŠAO U 1:15, PSI SU ODMAH POČELI DA LAJU: Čovek iz šume otkriva detalje OTMICE MALOG PETRA!

Dečak je pronađen u vikendici u Belegišu

Objavljeno:

Uhapšeni Marko Jovišić (54) i njegovi sinovi oteli su u subotu pred ponoć malog Petra Mitrovića na ulici u Staroj Pazovi i odveli ga u napuštenu vikendicu u Belegišu, kako bi, po svemu sudeći, tražili otkup za njega.

Nakon što je policiji prijavljen dečakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dečak je pronađen sinoć u 23.45 časova u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19), svi iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti od 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Ekipa Espresa naišla je u šumi pored Belegiša naišla na čoveka koji nam je posvedočio o tome šta se desilo u noći između subote i nedelje.

- U nedelju u 01:15 beli kombi je došao i stajao u blizini te vikendice. Psi su počeli da laju. Ribar koji tu peca čuo je lavež i upalio svetlo na akumulatoru. Kada su to čuli, uplašili su se i pobegli su - priča nam ovaj čovek, koji nije hteo da se slika i zamolio nas je da ostane anoniman.

(Jovana Jovanović/Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.