PETROV DEDA OTKRIVA PRAVI MOTIV OTMICE UNUKA: Radi se o osveti! Ja sam policajac u penziji
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Printscreen

klupko se ODmotava

PETROV DEDA OTKRIVA PRAVI MOTIV OTMICE UNUKA: Radi se o osveti! Ja sam policajac u penziji

On je rekao i da je porodica trenutno pod velikim stresom

Objavljeno: 14:03h

Deda otetog dečaka Petra Mitrovića koji je sinoć vraćen kući roditeljima, za Espreso.co.rs kaže da je radio u policiji i vodio slučaj Marka Jovišića (54), osumnjičenog za otmicu.

- Radio sam u policiji i upravo sam vodio ovaj slučaj. Taj Jovišić je kriminalac. On je povratnik. Sveti se - rekao je on kratko, pa dodao kako su pod velikim stresom i kako ne žele dalje da govore o bilo čemu, jer je istraga u toku.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19), svi iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti od 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Sumnja se da su oni u subotu oko 23.30 časova u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim putničkim automobilom marke "punto" odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu gde ga je čuvao L. J.

Nakon što je policiji prijavljen dečakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dečak je pronađen sinoć u 23.45 časova u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš.

Po nalogu nadležnog tužioca, L. J, M. J. i A. M. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

(Jovana Jovanović/Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.