SAKRILI SU GA DUBOKO U ŠUMI, BILO JE JAKO TEŠKO! Načelnik policije o potrazi za otetim dečakom
Petar Mitrović, Foto: Mup.rs

užas!

SAKRILI SU GA DUBOKO U ŠUMI, BILO JE JAKO TEŠKO! Načelnik policije o potrazi za otetim dečakom

Dejan Kovačević naveo je da je dete skriveno na izuzetno nepristupačnom prostoru

Objavljeno: 28.10.2019. 11:23h
  • 1

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević istakao je danas da je potraga za otetim dečakom Petrom Mitrovićem (13) na teritoriji Stare Pazove uspešno okončana u roku od 24 časa.

- Nestanak je prijavljen u subotu oko 23.30 časova i od tog momenta sve policijske snage kako iz Sremske Mitrovice, tako i iz Beograda i Uprave kriminalističke policije, bile su angažovane na pronalasku deteta. Zadatak je više nego uspešno rešen za praktično 24 časa - kazao je Kovačević za televiziju Prva.

Navodi da je u operativnom smislu preduzeto sve, a da što se tiče procesnih radnji ne može da iznosi ništa zbog eventualnog ugrožavanja istine.

U samom momentu, kaže, kada je dete preuzeto nije imalo povrede na sebe, i bilo je dobrog psiho-fižičkog stanja.

- Bilo je jako, jako teško. Dete je bilo sakriveno na izuzetno nepristupačnom prostoru u jednom kamp naselju na Belegišu, nekih 5-6 kilometara kroz šumu. Dete je pronađeno u nedelju u 23 časova i 45 minuta, pa možete da zamislite kakav je to scenario za jednog 13-godišnjaka - rekao je Kovačević.

On kaže da se o radi o licima otmičarima sa teritorije Stare Pazove, koja su lišena slobode, dok je, dodaje, protiv jednog maloletnog lica podneta krivična prijava u redovnom postupku.

- Dva lica su 2000. godište, radi se o mlađim licima, ali očigledno spremnim na sve. Mi smo još jednom pokazali da apsolutno nema prepreka i da svaki zadatak možemo uspešno da rešimo - rekao je Kovačević.

 

(Espreso.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media