Svekar satima čistio dokaze, cela porodica ubila pevačicu? Nove tvrdnje o jezivom zločinu ne prestaju!

šta je više ovo?

Svekar satima čistio dokaze, cela porodica ubila pevačicu? Nove tvrdnje o jezivom zločinu ne prestaju!

Napravljena je celokupna rekonstrukcija zločina, utvrđena uloga ubice i ostalih saučesnika i hapšenje je pitanje trenutka
Objavljeno:

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović pokušao je da prikrije njen svekar Vladimir, tako što je satima čistio i brisao dokaze koji bi mogli policiju da dovedu do njegove porodice. Jelenin ubica snimljen: Stric Emine Jahović uhvatio kamerom počinitelja?! Novi detalji istrage, kako saznaje Srpski Telegraf, ukazuju na to da se cela porodica angažovala da za četiri sata, koliko nestanak nije prijavljen policiji, izvrši "savršen zločin".

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
- Od trenutka kada je Jelena poslednji put viđena, do momenta kada je njen nestanak prijavljen policiji, prema dokazima koje smo prikupili, porodica Marjanović je uklanjala tragove. Napravljena je celokupna rekonstrukcija zločina, utvrđena uloga ubice i ostalih saučesnika i hapšenje je pitanje trenutka - kaže izvor upućen u istragu. On objašnjava da uprkos temeljnom uklanjanju tragova, porodica nije uspela da sakrije sve dokaze.
- Njihova kuća nije mogla odmah da bude pretresena, jer je zbog smrti člana porodice bila puna ljudi, koji su došli da izjave saučešće - objašnjava on i podseća da je na obući Marjanovića forenzička analiza otkrila tragove jakih hemijskih sredstava, kojima su najverovatnije brisani tragovi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.