NESTALI PETAR (13) BEZBEDNO VRAĆEN KUĆI: Otac otkrio detalj koji NIKO NIJE ZNAO
Petar M. (13) iz Stare Pazove koji je nestao u subotu, pronađen je u nedelju uveče i vraćen roditeljima, Foto: MUP

preživeo pakao

NESTALI PETAR (13) BEZBEDNO VRAĆEN KUĆI: Otac otkrio detalj koji NIKO NIJE ZNAO

Više osoba povezanih sa nestankom Petra M. je uhapšeno, a istraga će biti nastavljena

Objavljeno:

Petar M. (13) iz Stare Pazove koji je nestao u subotu, pronađen je u nedelju uveče i vraćen roditeljima, saznaje Blic u MUP-u. Tinejdžer za kojim su tragale policijske ekipe iz Stare Pazove, Beograda i Novog Sada nepovređen je vraćen kući.

Uz roditelje, Petra M. dočekali su brojni stanovici Stare Pazove u prisustvu ministra policije Nebojše Stefanovića. Roditelji dečaka su imućni i ugledni Pazovčani, vlasnici Zemljoradničke zadruge "Agroprom".

Više osoba povezanih sa nestankom Petra M. je uhapšeno, a istraga će biti nastavljena i pošto je dečak vraćen kući, jer postoje indicije da je bio otet. Na to je roditeljima ukazala činjenica da je dečak u poslednjem telefonskom javljanju izgovorio: "Skinite mi povez sa očiju".

Nakon toga se veza prekinula.

Naime, otac Branislav je dopisniku RTV rekao da je nestali dečak poslednji put komunicirao s bratom od kojeg je tražio da dođe po njega na određenu lokaciju.

Petar M. nestao je u subotu,. 26. oktobra, oko 23 sata. Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od kada mu se do nedelje uveče gubio svaki trag. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu trenerku i vozio je crni bicikl.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.