POZNATI SRPSKI NOVINAR JE OTET I PRETUČEN! Presreli su ga i ubacili u auto
Nikola Rumenić, Foto: Facebook

strašno!

POZNATI SRPSKI NOVINAR JE OTET I PRETUČEN! Presreli su ga i ubacili u auto

Policija i dalje radi na rasvetljavanju čitavog slučaja

Objavljeno:

Autora popularne emisije "Ekskluzivno" Nikolu Rumenića juče su u Beogradu otela i pretukla dvojica javnosti nepoznatih muškaraca. Prema prvim informacijama, Rumenićevi napadači su privedeni pred lice pravde po nalogu Prvog opštinskog tužilaštva, koje im na teret stavlja da su izvršili krivično delo prinude prema Nikoli Rumeniću.

- Dvojica muškaraca su presreli Nikolu i nasilno ga ubacili u automobil, da bi ga potom maltretirali i tukli. Novinar nije znao o čemu se radi niti šta ga je snašlo pošto su ga ova dvojica munjevitom brzinom strpala u kola - kaže naš izvor.

Prema prvim informacijama, Nikolino prebijanje nema veze sa obavljanjem njegovog novinarskog posla. Razlog otmice i prebijanja su navodno neraščišćeni privatni odnosi napadača sa poznatim novinarom, kao i navodna dugovanja.

Nasilnici su posle hapšenja privedeni na saslušanje u tužilaštvo da daju iskaz o prebijanju i otmici novinara. Policija i dalje radi na rasvetljavanju čitavog slučaja, piše Republika.

Inače, Nikola je tokom uspešne novinarske karijere uradio nebrojeno ekskluzivnih priča i intervjua o najvećim estradnim zvezdama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.