TRAGOVI KRVI PO ZGRADI! Usred dana s petog sprata do automobila odneli TELO MRTVE MILICE
Novi Beograd, Foto: Facebook/ Jakša Scekic

UŽASNO

TRAGOVI KRVI PO ZGRADI! Usred dana s petog sprata do automobila odneli TELO MRTVE MILICE

Policija je nakon nekoliko sati opsežne potrage uhapsila osumnjičenog Nikolu K.

Objavljeno:

Telo Milice Stanojević (28) pronađeno je juče u gepeku automobila Nikole K. (30), mladića u čijem stanu je devojka nekoliko dana ranije preminula, najverovatnije od predoziranja narkoticima.

Policija je nakon nekoliko sati opsežne potrage, kada je bio blokiran ceo Blok 63 na Novom Beogradu, uhapsila osumnjičenog Nikolu K. (30) koji je danima krio da u stanu čuva telo preminule devojke, kao i tri njegova druga, Miloša G., Dušana D. i Ivana V, koji su mu pomogli da pokuša da se otarasi tela nesrećne devojke.

Dan nakon što je ovaj horor otkriven, komšije u zgradi u Gandijevoj ulici šokirane su da se ovo u njihovoj zgradi dogodilo.

- Preksinoć je u zgradi nešto počelo nesnosno da smrdi. Osećalo se po celoj zgradi, ali nismo znali o čemu se radi - priča uznemireno jedna od stanarki ove zgrade.

Kako kažu, juče popodne odjednom im je zgradu okupirala policija i tek tada su čuli šta se dogodilo.

- Danas smo primetili krv ispred lifta na petom spratu. Zgroženi smo - kažu stanari.

Prema za sada poznatim informacijama, Milica je bila u stanu sa Nikolom K. i zajedno su konzumirali narkotike. Devojka se predozirala i preminula je. Nikola K. nakon toga nije pozvao ni hitnu pomoć, ni policiju, već je njeno telo danima držao u stanu koji je iznajmljivao u ovoj zgradi.

Kada je telo počelo da se oseća i da se zgradom širi jak, nesnosan miris, on je u pomoć pozvao tri druga kako bi sa njim izneli telo iz zgrade i negde ga se otarasili.

Tokom sprovođenja ovog jezivog plana, mladiće koji su nosili telo devojke, primetio je jedan od stanara ove zgrade. On je pozvao policiju i prijavio jezivu scenu. Policija je za nekoliko minuta okupirala ovaj kraj i upala u zgradu i Nikolin stan.

U stanu je pronađen Miličin mobilni telefon. Ono što je posebno bacilo jezu na ovaj slučaj je i to što su se u Miličinom telefonu nalazile i fotografije iskasapljenog tela. Policija je odnela njen telefon na veštačenje, pa za sada nije poznato da li su fotografije prave ili je u pitanju neka šala.

Nakon toga organi reda započeli su veliku potragu za Nikolom K. i njegovim saučesnicima. Posle nekoliko sati u Nikolinom automobilu, koji je bio parkiran u blizini zgrade, pronađeno je telo Milice Stojanović, a ubrzo su uhapšeni svi mladići koji su pokušavali da ga se otarase.

Kako saznajemo od stanara ove zgrade, u Nikolinom stanu često se okupljalo problematično društvo, ali ovako nešto niko nije ni očekivao.

Kako je "Blic" već pisao, nestanak Milice Stojanović prijavljen je prošle nedelje, pa se pretpostavlja da je nesrećna devojka još tad preminula u Nikolinom stanu.

Prema do sada poznatim informacijama, Milica je preminula od predoziranja i na njenom telu nije bilo tragova nasilja. Na glavi je imala ranu, najaverovatnije nastalu posle smrti dok su je Nikola i njegovi saučesnici nosili kroz zgradu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.