ON JE PUCAO U PEKARI A OTKRIVEN JE RAZLOG ! Ljubavnica ga ostavila, upucao je, pa pucao SEBI U GLAVU
Ahmo H., Foto: Facebook

TRAGIČNO

ON JE PUCAO U PEKARI A OTKRIVEN JE RAZLOG ! Ljubavnica ga ostavila, upucao je, pa pucao SEBI U GLAVU

Drama se odvila u lokalnoj pekari, u kojoj nesrećna žena i radi

Objavljeno: 17:29h

Ahmo H. (60) pucao je u svoju bivšu ljubavnicu Gordanu K. (37), a zatim i sebi u glavu, a do pucnjave je došlo danas oko podneva, u Radničkoj ulici, na Čukaričkoj padini u Beogradu.

Drama se odvila u lokalnoj pekari, u kojoj nesrećna žena i radi.

Prema trenutnim saznanjima, pretpostavlja se da Ahmov motiv bio to što je Gordana sa njim raskinula ljubavnu vezu, što on nije želeo da prihvati.

foto: Printscreen/facebook

Kako nezvanično saznajemo Gordana, koja je udata i ima četvoro dece, i Ahmo, bili su u vezi oko tri nedelje. Ahmo je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, najverovatnije, upoznali u pekari, gde je Gordana radila godinama, a on bio redovna mušterija.

Ona je, međutim, juče odlučila da prekine vezu, što on nije hteo da prihvati. Prema nezvaničnim informacijama nasrnuo je na nju i sinoć, a onda je danas ušetao naoružan u pekaru, počeo da lomi sve pred sobom, a onda je zapucao na bivšu ljubavnicu. Nakon toga ispalio je hitac sebi u glavu.

foto: Printscreen/facebook

Gordana je pogođena u glavu i ruke, a muškarac je sebi ispalilo metak u glavu. Oboje su po dolasku lekara davali znake života, ali su bili u veoma teškom stanju i prevezeni su u Urgentni centar.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.