MOMČILO JE U KOMI ZBOG NESREĆE U ČIKAGU I NE ZNA DA SU MU DRUG I DEVOJKA MRTVI: Njegovo stanje uopšte nije dobro!
Momčilo Grujić i devojka Lora Uribe, Foto: Printscreen

tuga

MOMČILO JE U KOMI ZBOG NESREĆE U ČIKAGU I NE ZNA DA SU MU DRUG I DEVOJKA MRTVI: Njegovo stanje uopšte nije dobro!

On se nalazi u bolnici u komi i njegovo stanje je veoma teško

Objavljeno:

Momčilo Grujić (27) iz Nove Pazove, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Čikagu za vikend, još ne zna da je u nesreći ostao bez druga Marka Boškovića (27) i devojke Lori Uribe (26).

Prijatelji poginulog Marka i povređenog Momčila skupljaju novac za transport Boškovićevog tela u Srbiju, kao i za Grujićeve troškove lečenja.

On se nalazi u bolnici u komi i njegovo stanje je veoma teško.

- Za lečenje treba 150.000 dolara, a prijatelji su do sada prikupili trećin te sume. Ima povrede ruke, vrata i kičme i hematom na mozgu. Momčilo još ne zna da mu je jedan od najboljih drugova poginuo. Ne zna ni da je izgubio devojku koja je kobne noći bila sa njima u automobilu i koja je preminula od povreda, kao i Marko - pričaju njihovi prijatelji.

Kako dodaju, Momčilo je jako voleo svoju devojku iz Kolumbije i vest o njenoj pogibiji teško će mu pasti.

- Planirao je da se venčaju i provedu život zajedno, a eto šta se desilo. Ne znam kako će podneti to što je ostao bez devojke i dobrog druga - pričaju oni uznemireno.

Dok Grujićeva porodica iz časa u čas prati njegovo zdravstveno stanje, porodica Bošković iz Obrenovca priprema sahranu svog najdražeg.

- Ako sve bude u redu s dokumentacijom, Markovo telo bi trebalo preko Ciriha da bude dopremljeno u Beograd u nedelju ujutru. Sahrana bi se u tom slučaju obavila na lokalnom groblju u Belom Polju kod Obrenovca u ponedeljak - s knedlom u grlu ispričala je njegova sestra Ivana.

Neutešna porodica Bošković ističe da je Markova želja bila da se jednog dana vrati u Srbiju. Kako kažu, nisu ni slutili da će to biti na ovakav način...

- Planirao je da se vrati u rodni kraj i otkupi imanja Boškovića i sjedini ih. Govorio je: "Tek ću tad moći da smatram da sam uspešan u svom poslu" - kaže njegova sestra i dodaje da "Marko nije pomogao samo onom ko mu pomoć nije tražio".

Podsetimo, Bošković je nastradao u noći između subote i nedelje kada je pijani Meksikanac Huan Rodea Kruz (25), poznat policiji po pljački banke, uleteo u suprotan smer na auto-putu i direktno se zakucao u automobil u kom su bili Bošković, Momčilo Gajić, njegova devojka Lora Uribe, kao i njihov drug David Kabić, koji je lakše povređen.

- Marko je te noći s prijateljima izašao u klub i to na njihov nagovor - ispričala je njegova sestra koja je dodala da su Markovi organi spasili dva života jer je bio donor.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.