Jelena ubijena 7 minuta posle razgovora s majkom! Krunski dokaz koji će dovesti do ubice!

klupko se odmotava

Jelena ubijena 7 minuta posle razgovora s majkom! Krunski dokaz koji će dovesti do ubice!

Ubijena pevačica Granda poslednji put se čula s majkom Zoricom kojoj je rekla da ide na trčanje i da će posle toga da ode kod nje
Objavljeno: 12:50h

Prostrno vremenskom rekonstrukcijom događaja utvrđeno je tačno vreme poslednje poslednjeg telefonskog razgovora Jelene Marjanović i ustanovljeno je da je ubijena u narednih sedam minuta. Mala Jana ne zna da je Jelena mrtva, poslednji poziv majke vodi do ubice! Novi detalji užasnog ubistva! Kako neki izvori navode, Jelena se poslednji put čula sa majkom Zoricom kojoj je rekla da ide na trčanje i da će posle toga da ode kod nje.

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
- Bitno je da istraga utvrdi šta je Jelena u tom poslednjem telefonskom razgovoru tačno rekla. Da li je majci rekla: „Idem da trčim“ ili je navela: - Na nasipu sam, idem da istrčim još jedan krug - Ukoliko je poručila da je na nasipu, na osnovu tog podatka bi moglo da se utvrdi vreme kada je bila napadnuta i odvedena na drugu lokaciju, gde je kasnije, najverovatnije i ubijena - objašnjava izvor upućen u istragu. (Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.