MARKO JE STRADAO, A MOMČILO JE BIO S NJIM U KOLIMA! Sad mu se BORE ZA ŽIVOT, poginula je DEVOJKA LAURA!
Sad se BORI ZA ŽIVOT, poginula mu je DEVOJKA LAURA!, Foto: Printscreen

TUGA!

MARKO JE STRADAO, A MOMČILO JE BIO S NJIM U KOLIMA! Sad mu se BORE ZA ŽIVOT, poginula je DEVOJKA LAURA!

Marko Bošković stradao je na licu mesta, dok je Laura preminula u toku dana u bolnici

Objavljeno: 12:45h

U nesreći u Čikagu u kojoj su poginuli Marko Bošković (27) iz Obrenovca i Laura Uribe iz Kolumbije, teško je povređen još jedan Srbin - Momčilo Grujić (27), inače dečko pokojne Laure. Kako se navodi na sajtu "go fund me", Momčilo trenutno leži u komi, dok američki mediji navode da je njegovo stanje teško, ali stabilno.

Četvrta žrtva pijanog vozača, mladić (27) koji se takođe nalazio u "džeti" kojom je upravljao Bošković, pušten je nakon lekarskog pregleda iz bolnice na kućno lečenje.

Podsetimo, Marko Bošković stradao je na licu mesta, dok je Laura preminula u toku dana u bolnici.

Devojka teško povređenog Momčila Grujića poreklom je Kolumbijka, ali je u Čikago došla na master studije. Njena porodica je ispričala da se odmah zaljubila u grad u kom je živela svoje poslednje dane.

foto: Printscreen

- Pratila je svoje snove. Bila je veoma pametna, predivna osoba. Bila je istovremeno kao sestra i druga majka mojoj deci. Svakog dana nam je pomagala, bila je drugačija od ostalih - rekla je kroz suze Laurina sestra.

Za Momčilovu i Laurinu porodicu prijatelji trenutno takođe prikupljaju novac.

Policija je na licu mesta uhapsila pijanog Huan Rodea-Kruza, kod koga je pronađeno nekoliko otvorenih i neotvorenih limenki piva kao i flaša alkoholnog pića. Policajci koji su ga priveli opisali su da je bio u vidno alkoholisanom stanju. Njemu će suđenje početi 25. novembra, a na teret mu se stavlja vožnja u alkoholisanom stanju i izazivanje nesreće sa smrtnim ishodom. Ukoliko bude proglašen krivim po svim tačkama optužnice, mogao da bude osuđen na 28 godina robije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.