Ovo je Meksikanac koji je u jezivoj nesreći u Čikagu UBIO SRPSKOG MLADIĆA I NJEGOVU DEVOJKU! (FOTO)
Horhe Rodea-Kruz, Foto: DuPage County state’s attorney’s office

ubica

Ovo je Meksikanac koji je u jezivoj nesreći u Čikagu UBIO SRPSKOG MLADIĆA I NJEGOVU DEVOJKU! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći u Čikagu nastradao je srpski državljanin Marko B

Objavljeno:

Kako saznaje portal Srbija Danas automobilom koji je naleteo na vozilo naših državljana upravljao je dvadesetpetogodišnji Meksikanac Horhe Rodea-Kruz.

Kako je objavljeno iz tamošnje policije prilikom uviđaja u automobiju Meksikanca probađene su prazne limenke piva, kao i razbijene staklene flaše, takođe od alkohola. Iste informacije sa nama je podelio brat jednog od povređenih u saobraćajnoj nesreći, koji se obratio našem portalu.

foto: DuPage County state’s attorney’s office

Da podsetimo, u jezivoj nesreći koja se noćas oko pola 3 ujutru, po lokalnom vremenu dogodila u Čikagu poginuo je državljanin Srbije, Marko B. (27).

Kako saznajemo u tragičnoj nesreći stradala je i devojka iz Kolumbije Laura U, dok je još jedan srpski državljanin, Momčilo G. zadobio teške telesne povrede i trenutno se nalazi u komi. U automobilu se u trenutku nesreće nalazio i David K. koji je zadobio samo lakše telensne povrede.

Automobilom sa kojim su se sudarili upravljao je Meksikanac, saznaje portal Srbija Danas.

- Oni su se vraćali sa rođendana oko pola 3 ujutru. Bio direktan sudar, taj drugi automobil vozio je Meksikanac od 25 godina. Bio je mrtav pijan i pronašli su ga sa flašom piva i gomilom staklenih flaša u kolima - rekao je brat povređenog Davida za portal Srbija Danas.

Kruzu je određeno zadržavanje uz moguću kauciju od 750 hiljada dolara. Ukoliko bude osuđen preti mu kazna od 28 godina zatvora. Ročište je zakazano za 25. novembar.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.