SNIMLJENO KRVOPROLIĆE U SRBIJI: Kamere su sve zabeležile, policija sad traži EMIRA (28)
Pucnjava u Novom Pazaru, Foto: Printscreen/youtube

pokušaj ubistva

SNIMLJENO KRVOPROLIĆE U SRBIJI: Kamere su sve zabeležile, policija sad traži EMIRA (28)

Novopazarska policija intenzivno traga za Emirom Hadžimujovićem (28)

Objavljeno:

Na youtube se pojavio video-snimak nadzornih kamera, gde se vidi današnja pucnjava u Novom Pazaru.

Novopazarska policija intenzivno traga za Emirom Hadžimujovićem (28) zbog sumnje da je u četvrtak, oko 15 časova, u centru grada, pucao iz vozila u pokretu na drugo vozilo u kojem se nalazio Amin Starčanin (30) i tom prilikom mu naneo povrede noge.

Do pucnjave je došlo u Ulici Stefana Nemanje, pred velikim brojem prolaznika, kada je, prema snimku koji eksluzivno objavljujemo, Emir Hadžimujović ispalio nekoliko hitaca iz automobila Golf 5 u pravcu autmobila Volkswagen Caddy u kojem se nalazio Amin Starčanin, pogodivši ga tom prilikom u nogu.

Povređeni mladić prebačen je u novopazarsku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć, a prema poslednjim informacijama iz te zdravstvene ustanove, njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Nakon pucnjave, vozilo sa napadačem se udaljilo u nepoznatom pravcu i on je i dalje u bekstvu.

Osim za Emirom, policija traga i za osobom koja je upravljala vozilom iz kojeg je pucao, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je automobilom upravljao njegov otac. Inače, Emir H se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povređen u jednoj pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan. U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i naneo mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomera noge. Motiv zbog kojih je pucao u Amina još uvek nisu poznati, mada se spekuliše da su izvesno vreme bili u sukobu.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs/Sandzak.live)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.