NEBOJŠA JE VOZIO IZBODEN DOK NIJE IZGUBIO SVEST! Novi HOROR detalji zločina u Bariču!
Policija/Hitna pomoć, Foto: printskrin/TV Pink

užas!

NEBOJŠA JE VOZIO IZBODEN DOK NIJE IZGUBIO SVEST! Novi HOROR detalji zločina u Bariču!

Na automobilu su bila vidljiva oštećenja na prednjoj strani!

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. B. (39) i D. T. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo teško ubistvo.

Nebojša N. (45) čije je telo pronađeno noćas u Bariču, prema nezvaničnim informacijama je izboden na drugom mestu, ali je povređen vozio automobil, izgubio svest i kontrolu, i udario u znak pred puta.

Na automobilu su bila vidljiva oštećenja na prednjoj strani.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. B. (39) i D. T. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo teško ubistvo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Navodno, jedan od privedenih je lokalni narko diler.

Kako se nezvanično saznaje, Nebojša N. u utorak uveče se sastao sa nepoznatim čovekom u jednoj od baričkih ulica, kako bi od njega uzeo narkotike.

Prilikom primopredaje došlo je do sukoba, i on je pet puta uboden u vrat, grudi i leđa. Ubica je potom pobegao, a nesrećni čovek je povređen pokrenuo vozilo, ali je ubrzo sleteo sa puta i udario u saobraćajni znak.

Kako za kaže M.M. stanovnik Bariča čija se kuća nalazi nekoliko metara od mesta gde je pronađeno beživotno telo, policijsku patrolu čuo je oko tri sata posle ponoći.

- Pošto mi je televizor bio udaljen zbog unuka, nisam čuo ništa u trenutku nesreće. Kasnije sam se probudio kad sam čuo sirenu. Izvlačili su telo iz automobila, stvarno je bi jeziv prizor – kaže očevidac.

Meštani Bariča, koji poznaju porodicu ubijenog, pričaju da su vredni i radni, ali da su sa Nebojšom uvek imali problema.

- On je bio oženjen, ali nije imao dece. Znam da njegovi imaju veliki servis za kamione kod Ostružnice.. Takođe, on ima i brata, koji je takođe oženjen i ima decu. Prodavao je i koristio drogu, a išlo je dotle da su ga njegovi vodili u Rusiju na lečenje i odvikavanje od narkotika. Čak mu je ugrađen i blokator, koji je on pokušao u trenucima krize da iseče da bi uzeo dozu narkotika - kažu meštani.

Kako oni ističu, preminuli je organima reda poznat od ranije, jer je bio u zatvoru oko četiri godine zbog ubistva pešaka.

- Vozio se sa drugarom u kolima, bilo je kasno veče i slabo se videlo. Nesrećni čovek je prelazio ulicu, kada su naleteli na njega kolima i ubili ga. To je bilo pre desetak godina - prisećaju se nesreće stanovnici ovog dela prestonice.

(Espreso.co.rs / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.