NE ZNAM DA SAM JA UBIO VIOLETU, SEĆAM SE KRVI! Saslušan ubica iz Koceljeve, tvrdi da se ničega ne seća
Dušan Petronijević i Violeta Jošić, Foto: Privatna arhiva

STREAŠNO!

NE ZNAM DA SAM JA UBIO VIOLETU, SEĆAM SE KRVI! Saslušan ubica iz Koceljeve, tvrdi da se ničega ne seća

Čuvši krike iz susedne sobe, Violetin otac je ušao i zatekao svoju ćerku okrvavljenu

Objavljeno:

Dušan Petronijević osumnjičen da je nasmrt izbo bivšu devojku Violetu Jošić (19), na saslušanju u tužilaštvu kazao je da se ničega ne seća, a zatim mu je određen pritvor. Kao motiv svirepog ubistva zasad se navodi ljubomora.

Petronijević je Violetu izbo u kući u selu Batalage, nedaleko od Koceljeve, gde ju je čekao da se vrati iz treće smene. Čim je ušla u sobu počeo je da je krvnički ubada.

Čuvši krike iz susedne sobe, Violetin otac je ušao i zatekao svoju ćerku okrvavljenu. Odmah su krenuli ka lokalnom Domu zdravlja, ali je devojka iskrvarila i pre nego što su stigli.

Sa njima u kolima je sve vreme bio Petronijević, a sa sobom je nosio krvav nož. Kako živi nedaleko od Doma zdravlja ka kom su se uputili, po dolasku je odneo krvavi nož svojoj kući. Petronijevićev otac je odmah pozvao policiju koja ga je uhapsila.

Na saslušanju Petronijević je kazao da se ne seća da je ubio Violetu, a pojedini mediji naveli su da je kazao da se seća nje sa krvavim ranama, ali ne i trenutka kada je ubada. Određen mu je pritvor do 30 dana.

- Ne sećam se detalja. Ne znam da li sam ja ubio Violetu. Sećam se da sam je video kako krvari, bila je izbodena nožem. Tačno je da sam sa njenim ocem išao do bolnice u Koceljevi, ali u vezi sa ostalim događajima imam prekid filma - rekao je Petronijević, a preneo "Informer".

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.