ON JE BIO NAJOKRUTNIJI KRIMOS IKADA! Stražar iz CZ-a otkrio šta se desilo kad se RANKO SKINUO U DVORIŠTU (VIDEO)
Ranko Rubežić, Foto: Facebook/legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

ON JE BIO NAJOKRUTNIJI KRIMOS IKADA! Stražar iz CZ-a otkrio šta se desilo kad se RANKO SKINUO U DVORIŠTU (VIDEO)

Ranko je u svom stilu bio zapažen i u zatvoru

Objavljeno:

Sada već legendarni Ranko Rubežić rođen je 1951. godine u Peći, ali njegovo detinjstvo i odrastanje vezuje se za “Lekino brdo”. Za Ranka se može reći da je prvi surovi beogradski pljačkaš i reketaš, čovek koga su se čak i mrtvog plašili.

Krajem sedamdesetih godina počelo je njegovo preuzimanje Beograda, bio je kako se kaže solo igrač i nije se plašio ničega. Otimao je, pljačkao, reketirao dilere i makroe, njegov je bio ceo centar grada i to su svi znali. Beograd je imao problem sa jednim čovekom koga je bilo nemoguće kontrolisati.

Ranko je bio prvi koji je počeo da nosi pištolj i koji je odstupio od onog viteštva koje je do tada krasilo Beograd, kad se sve rešavalo pesnicama, a ne ubistvima.

Njega su se bojali i mnogi opasniji i snažniji momci u gradu, ali bio je čuven po pričama koje niko nije želeo da proveri da li su istinite. Uvek je sa sobom nosio bombu, a kada bi se potukao sa nekim izvadio bi osigurač i udarao protivnika bombom u glavu, reskirajući tom prilikom i svoj život ukoliko je ispusti iz ruke ili ako bude poražen, nije prihvatao tu opciju.

Ranko je u svom stilu bio zapažen i u zatvoru, a pribojavali su ga se kako drugi zatvorenici, tako i sami čuvari. Jedan od njih je ispričao kako je izgledalo kada se Ranko skine u dvorištu!

foto: Facebook/legende devedesetih

- Kada se u dvorištu skinu Ranko Rubežić, Vlada Vasiljević (Beogradski Fantom), Mića Dandara i Roman Todorović, izgledali su kao rimski gladijatori - ispričao je stražar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.