MAJKA ANICA DALA JE BRANISLAVU JOJ SILUJE ĆERKU (17) SVE SE ODIGRALO U LUNA PARKU! Procureli novi detalji ZLOČINA
Na izdržavanje kazne / Ilustracija, Foto: Profimedia

STRašno

MAJKA ANICA DALA JE BRANISLAVU JOJ SILUJE ĆERKU (17) SVE SE ODIGRALO U LUNA PARKU! Procureli novi detalji ZLOČINA

Majka je uhapšena jer postoje sumnje da je podvodila svoju ćerku vlasniku luna parka

Objavljeno:

Branislavu M. (53), vlasniku luna parka koji se sumnjiči za seksualno iskorišćavanje maloletne !.B. (17), a koju je majka podvodila ovom Piroćancu, određen je sinoć pritvor od 30 dana.

- Više tužilastvo je donelo naredbu o sprovodjenju istrage protiv okrivljenog zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima iz čl. 388 krivičnog zakona Srbije u saizvrsilastvu. Po predlogu Višeg tuzilaštva, njemu je određen pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i uznemirenja javnosti. Osumnjičenoj Anici B. je već određen pritvor zbog sumnje u krivično delo trgovina ljudima, rekao nam je Borislav Radonjić portparol ovog suda.

On kaže da je Anici B. iz Niša ranije određen pritvor, a da je Branislav M. kasnije priveden pa je i postupak nad njim kasnije sproveden.

Ova majka je uhapšena jer postoje sumnje da je podvodila svoju ćerku vlasniku luna parka, a u kome je radio njen sin (13) iako je maloletan. Istraga će pokazati da li dečak ima povrede od bilo koje vrste zlostavljanja.

Prema nezvaničnim tvrdnjama u Pirotu on je više meseci u nekoliko navrata obljubio ovu maloletnicu, ali ti detalji bi trebalo da se utvrde istragom. Za sada se govorka po Pirotu da je Anica imala nekakav novčani dug prema Branislavu pa da je zato podvodila svoju ćerku.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.