ALEKSANDAR (26) JE NAJAVIO KRVAVI ZLOČIN! Pozvao ANĐELINE RODITELJE i saopštio im NAJGORU MOGUĆU VEST (VIDEO)
Aleksandar T., Foto: Facebook, Youtube/Printscreen/Večernje novosti

ONA JE U LOŠEM STANJU

ALEKSANDAR (26) JE NAJAVIO KRVAVI ZLOČIN! Pozvao ANĐELINE RODITELJE i saopštio im NAJGORU MOGUĆU VEST (VIDEO)

Vest o samoubistvu i pokušaju ubistva iz sela Pečenog kod Kraljeva šokirala je danas javnost!

Objavljeno:

Mladić Aleksandar T. (26) pokušao je da ubije svoju devojku Anđelu S. (22) i tom prilikom joj zadao čak sedam uboda nožem, pa se zatim obesio.

Ono što izaziva jezu jeste i pozadina priče, tj. dešavanja u prošlosti Aleksandrove porodice.

Kako prenose mediji, na osnovu svedočenja komšija, u istoj kući gde je Aleksandar izbo devojku i obesio se, već se pre nekoliko godina obesio njegov otac, a njegov deda se obesio u blizini kuće.

Komšije su šokirane jezivim zločinom kakav u ovom kraju ne pamte.

- U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovde radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac obesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga - rekao je Zoran Petrović iz ovog sela.

Potpuno jeziv podatak govori da je možda labilnost ili problemi prihičke prirode u ovom slučaju nasledna, pa je i Aleksandar, nažalost, pošao stopama svojih najbližih.

Osim toga, Aleksandar je, kako prenose mediji, pre brutalnog napada na Anđelu, pozvao njene roditelje i rekao im da će je ubiti. Tako su oni i znali gde da je traže nakon što se neko vreme nije pojavljivala kući, niti odgovarala na pozive.

Anđela je trenutno u kraljevačkoj bolnici i njeno stanje je stabilno, ali kako kažu lekari, još uvek je životno ugrožena.

- Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje - kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu.

Komšije kažu da su često viđale Aleksandra da dolazi na dedino imanje, ali da je kuća bila zapuštena i da u njoj niko nije živeo.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.