UBIJENI AMIDŽA MI JE BIO VOZAČ, POMOGAO SAM MU DA SE OBOGATI! Žabac progovorio o LIKVIDIRANOM BIZNISMENU
Dragan Amidžić Amidža i Nebojša Tubić Žabac, Foto: Printscreen

novi detalji o ubijenom

UBIJENI AMIDŽA MI JE BIO VOZAČ, POMOGAO SAM MU DA SE OBOGATI! Žabac progovorio o LIKVIDIRANOM BIZNISMENU

Tubić je otkrio i da je Amidžin kum bio Goran Marić Mare

Objavljeno:

Kontroverzni novosadski biznismen Dragan Amidžić Amidža (55) ubijen je nedavno na parkingu kod menjačnice, u blizini fakulteta Edukons u Sremskoj Kamenici.

Amidžić je poznat kao vlasnik jednog hotela i više lokala u Novom Sadu i okolini, kao zaljubljenik u pilotiranje, a imao je u vlasništvu avion marke „ galeb“. Pre šest godina bio je i jedan od organizatora velikog aero – mitinga u Novom Sadu, iznad Dunava, kod Petrovaradinske tvrđave.

Nebojša Tubić Žabac ispričao je da dobro poznaje Amidžića iz tog vremena i da mu je pomogao da se obogati, piše Informer.

Dragan Amidžić se devedesetih godina družio sa mnogim "žestokim momcima", ali i sa sinom tadašnjeg predsednika Srbije Markom Miloševićem.

- Amidža je iz Bukovca došao u Novi Sad i početkom devedesetih bio je spasilac na plaži na Dunavu. Tamo sam ga i upoznao i uzeo sam ga da mi bude vozač. S vremenom smo se sprijateljili i sredio sam mu da za 24.000 nemačkih maraka kupi dve benzinske pumpe u Novom Sadu. Tako je krenuo u taj biznis, a posle je te dve pumpe prodao nekim Grcima za čak četiri miliona maraka. Tako se obogatio - objašnjava Tubić i dodaje da je nakon toga i prestao da se druži sa Amidžićem:

- Pare su mu udarile u glavu, nemam ja nekih lepih reči za njega... Šta će mu tri "ferarija", guseničar...? Šta će mu ti mlaznjaci?

Tubić nam je otkrio i da je Amidžin kum bio Goran Marić Mare, vlasnik poznatog kluba "Šeher" na Senjaku u Beogradu, koji je pre deset godina ubijen u Dobanovcima.

Mare je, podsetimo, likvidiran u aprilu 2009. zajedno sa Ilijom Novovićem, bliskim prijateljem Luke Bojovića. Ugljenisana tela Marića i Novovića pronađena su u spaljenom džipu "rendž rover", na njivi kod Dobanovaca, a ubice nikad nisu pronađene.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.