BAKA COKI KOJA JE UBILA INVESTITORA SU DANI ODBROJANI! To je rekao NJEN SIN, otkrio šta radi u PRITVORU
Stojanka Stojanović, Foto: Vladimir Sporčić

U TEŠKOM STANJU!

BAKA COKI KOJA JE UBILA INVESTITORA SU DANI ODBROJANI! To je rekao NJEN SIN, otkrio šta radi u PRITVORU

Stojanka je pritvor veoma teško podnela

Objavljeno:

Stojanka Stojanović juče je nakratko izašla u dvorište, okrećući glavu od reportera koji su bili ispred njene kuće.

Stojanka Stojanović (71) zvana Coka, protiv koje je Više tužilaštvo podiglo optužnicu za teško ubistvo investitora Zorana Trifunovića, ni juče nije želela da komunicira s novinarima, koji su je čekali pred kućom na Zvezdari.

Stojanovićeva je, podsetimo, pre nešto više od mesec dana puštena u kućni pritvor posle godinu dana provedenih u Centralnom zatvoru.

Njene komšije su ispričale da od povratka kući izlazi samo u kraće šetnje po naselju, što joj je u kućnom pritvoru i omogućeno.

Juče, međutim, nije izašla u šetnju u predviđeno vreme, već je samo nakratko boravila u dvorištu, gde je širila veš. Reporteri su pokušali da joj se obrate preko ograde i dobiju bilo kakav komentar, ali je ona samo ćutke završila s prostiranjem i bez reči se vratila u kuću.

Nakon nekoliko minuta na kapiji se pojavio jedan muškarac, koji se predstavio kao đubretar.

- Ona ne može da baca smeće, pa ja dođem i pomognem joj. Otkako je izašla iz pritvora, ne priča o ubistvu, a i sa zdravljem nije baš najbolje. Inače je jako fina i ljubazna - rekao je sagovornik.

Inače, kako je njen sin Marko objasnio, Stojanka je pritvor veoma teško podnela.

- Ona je bolesna žena i nije za nju pritvor niti zatvor. Njoj su i ovako dani odbrojani s obzirom na njene neurološke i srčane probleme - rekao je nedavno Marko, a u prilog tome je poslao i dokaze.

Naime, 2. aprila 2019. Stojanka je primljena u bolnicu zbog preloma leve butne kosti, koji je zadobila prilikom pada s kreveta.

Nakon operacije je vraćena u pritvor, da bi tri nedelje kasnije bila povređena zbog udarca pesnicom u glavu koji joj je nanela pritvorenica.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.