SRĐANA JE PRIJATELJ SLUČAJNO UPUCAO! Bili su u lovu, SAČMA GA JE POGODILA U GRUDI, POZNATI SU SVI DETALJI TRAGEDIJE
Srđan Đorđević, Foto: Facebook

ubistvo iz nehata

SRĐANA JE PRIJATELJ SLUČAJNO UPUCAO! Bili su u lovu, SAČMA GA JE POGODILA U GRUDI, POZNATI SU SVI DETALJI TRAGEDIJE

Đorđević je ubijen tokom lova u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje

Objavljeno:

Srđana Đorđevića (37), vojnika po ugovoru iz Vranja, slučajno je upucao njegov drug A.S. (29) dok su bili u lovu. Đorđević je pogođen sačmom u grudi i ubrzo je preminuo.

Đorđević je ubijen tokom lova u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje.

Vranjska policija saopštila je sinoć da se A. S. iz okoline Vranja tereti za krivično delo nehatno lišavanje života.

Srđan je kao profesionalni vojnik išao u mirovne misije po svetu. Voleo je svoj posao i bio je ponosan na vojsku, kako prenosi Informer.

- Sumnja se da je u jutarnjim satima u ataru sela Prvonek lovačkom puškom nehatno ispalio jedan hitac i naneo smrtonosne povrede muškarcu iz Vranja. Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanja do 48 sati u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu - saopštila je policija.

Danijela Trajković, viši javni tužilac u Vranju, ispričala je da je Đorđevićev prijatelj A. S. posle nesreće pozvao Hitnu pomoć i povezao ga kolima prema bolnici.

- Lekarska ekipa ih je usput srela i preuzela pacijenta. Đorđević je tada još davao znake života, ali je ubrzo podlegao povredama - navela je Trajkovićeva i dodala da je obavljen uviđaj na mestu pogibije i naložena je obdukcija tela.

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđevićev prijatelj je takođe pripadnik Vojske Srbije.

Iza Srđana su, inače, ostali supruga i dete od godinu i po dana. Srđanove komšije imale su samo reči hvale za njega. Kažu da je bio izuzetan čovek i komšija i veoma vredan i odgovoran.

- Kao mali ostao je bez oca, pa je majka njega i sestru podizala sama. Rodom su iz sela Stajevac kod Trgovišta. Tek pre nekoliko godina u Vranju su napravili kuću. Vredno je radio, dizao kredite da se skući, bio je domaćin čovek. Dan pre tragedije sedeli smo zajedno, a on je onda odvezao majku na stanicu, krenula je u selo da vadi krompir. Tad sam ga poslednji put video - priča komšija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.